SNURRA FLASKAN

efter 6 dagar sen sista inlägget som anna skrev så kände jag att jag måste skriva!
men. jag jobbar och står i. helt otroligt underbart team! dom är så bra, så roliga och man kan nog aldrig ha tråkigt! de är för bra! jag är glad! :D


senaste veckan har jag ridit nero väldigt mycket. han släpper mer och mer i sidorna och de är så otroligt roligt och känna skillnaden på honom! :))
fick även rida fina kotten! tackkk bästa erika & anna för de! otroligt rolig och speciell häst. han är såååååå rolig ju! :) anna har ju tur hon. har vill också ha mig en häst..

hela helgen spenderade jag med stiniis! efterlängtat! kunde inte fått en bättre helg med henne! precis va jag behövde! :) tack vännen <3

har inte träffat anna sen när de va gatufesten! skandal! saknar amanda så de gör ont också! åhh.. dette är inte okej! :(

MEN. YRAN TILL HELGEN! jag DÖR!! så bli sååååå bra! :D åååghhH :'))

bästa pica <3

21/7

Tjabba tjena hallå vi säger så!

Idag har jag äntligen fått ha min chilldag, som jag har längtat. :) Fram till 1 var det sova, sola och leva livet på gården i lugnet. Klockan 1 tog jag och Agnes bilen in till stan i Borås och gick på ica maxi och nelly.com. När vi skulle därifrån körde jag fel, hade ingen aning om vart vi var... Tills jag insåg att GPSen satt i bilen! :D Nu har mamma färgat mitt hår och nu ska jag fortsätta chilla resten av dagen! :)

Man vet aldrig när det blir nästa gång..!


Haha denna bild är ifrån när vi var ute på en ö utanför varberg för ganska länge sen!

/a


älskade häst

tja!
har varken haft tid eller ork att blogga. tur att anna ha varit duktig att uppdaterat! ;)
MEN börja med de roliga. jobbet! de går bra! de är roligt. man hör flera flera gånger om dagen, tysnad-tagning-kamera! börja kunna rutinerna nu! kör bil väldigt mycket fram och tillbaka till stan. tar mycket tid så dagarna går snabbt, även fast jag jobbar typ 11-21. men ja de är roligt :)

sen. ja., min älskade bästaste vän har gått bort! fina pica! jag saknar henne så att de gör ont i mig. jag har mått så dåligt och har nog aldrig grinat så mycket som när hon gick bort. kommer aldrig mera få se hennes fantastiskt fina huvud titta förvånat upp i boxen när man ropar på henne i stallet. eller höra hennes gnäggningar när man ska hämta henne från hagen! de är så otroligt många fina minnen jag har fått dela med denna underbara häst. jag är oerhört tacksam! tack snälla snälla underbara helen för de!! TACK! de betyder så mycket!


vila i frid världens finaste pica!
jag älskar dig!! <3


19/7

Hej!

Bloggade faktiskt igår, men jag vet inte vad som hände eftersom det försvann... Aja har haft det bra här nere hittils :) Idag har jag, Agnes, mamma och mormor varit på stan här i borås. Blev lite grejer som följde med hem, eftersom det var rea! :D Just nu ösregnar det!! För nån minut sedan var det stålande sol.. Lever man i Sverige så gör man...

Vi ska iaf grilla till middag, trots regnet :) Imorgon blir det till att åka ut i göteborgs skärgård!!

Helvete nu oskar det, byebye!
/a

bilen

Tja!

Jag kan vist blogg nu! :D Hade glömt bort att pappa köpt en ny liten dator och internetgrej!!!! :) Jobbet idag gick långsamt... Ibland kändes det som man bara vänta vänta och vänta på att tiden skulle gå... På lunchen var jag upp till massagestolen som dom hade förnyat! Den var hur skön som helst, satt där 30minuter (a). Masserade fötterna, handlederna och typ allt, strechade ryggen också. Precis vad jag behöver :)

Slutade 3, 20 i 4 satt vi i bilen och var påväg. Nu ser jag fram emot att få i mig lite mat. Inte vilken mat som helst heller, D O N K E N ! Sjukt hungrig...

Sitter iaf i bilen nu och lyssnar på lite The ark :') GPSen säger att vi är i Malmköping kvart i 9, men vi ska ju stanna och äta så det blir nog lite senare. Jag och Agnes har haft lite tråkigt/roligt och knäppt massa bilder.










Haha den där får avsluta!

/a

15/7

Hej!

Hinner typ inte skriva nåt nu ska åka till jobbet om 10minuter... Har varit vaken sen 20 över 5, för att jag skjutsade Agnes till Ica kvart i 6... Idag efter jobbet far vi direkt, åker typ halv vägen och sover och fortsätter sen resten på lördag morgon. Kommer inte hinna blogga nåt under lördag men på söndag kanske! Vi far iväg tidigt på söndag till Varberg för att ställa ut Mojje, den här gången är det bara perrosar och det är 70st. Kommer bli kul och se hur lika/olika alla är! :)

Ha det så bra så länge!
/a

13/7

Hellllllo! :)

Har haft en bra dag idag jag. Jobba till halv 4 typ, åkte hem och åt korv. Snabbt till stallet och sedan vidare ut till Åsa och Ebba med Kotten som ska gå på bete där medans vi är hos mormor. Jag och Stina red en sväng där också, vara med om 2st nära döden upplevelser.... Inte kul! Först blev Kotten rädd för några soptunnor när vi kom galopperandes och rätt som det va så var vi nere i diket och galoppera två galopp språng innan jag fick upp han. I diket såg det ut och bara vara gräs men i själva verket var det minste en halv meter lera! Mamma mia vad rädd jag var, trodde det skulle sluta illa... Nästa grej var att vi kom skrittandes på en grus väg inte alls bredd också kom det en timmerbil!!! Mitt hjärta slog 1000 slag/minut när jag insåg att det inte fanns någonstans vi skulle kunna gå till... Men snälla hästar som vi har rörde dom knappt på öronen!!! :D

Kommer lite bilder:


Stina och Missty! 

 
Kotten!


Dom var så himla gulliga och hade skylltat två olika ridvägar så vi fick välja vilken väg vi ville gå samtidigt som vi hittade runt!


Haha, Stina och Missty. Det var på denna väg timmerbilen kom......


I skogen!


Alla tre i hagen :)


Fiiiiiin häst :')

Nej ska kolla lite fotboll nu innan jag somnar. Kommer nog inte hinna blogga imorgon....
/a

12/7

Tja!

Har ätit middag och kolla facebook nu sen jag kom hem, ska iväg en sväng till stallet snart och borsta på min coola häst som var HELT frisk idag när han var hos Per!! :DDD Är typ överlycklig!

Skulle jobba själv idag, gick bajs från början... fick göra om en sak 3gånger... :/

Imorgon väntar jobb sen direkt till stallet och flytta Kotten hem till Ebba och Åsa där han ska få gå på bete när vi är borta. Jag och Stina ska även rida en sväng ut i skogen!


Jag och Sofia för typ hundra år sedan!

Peace and love!
/a

11/7

Goddagens!

Jobb, jobb, jobb och åter jobb, för oss båda nu! Fast jag jobbar bara en vecka till sen far jag ner till mormor på semester med familjen! :) Ska bli otroliiiiiiiiiigt skönt! Efter semestern väntar 2 veckors jobb igen innan jag ska njuta av de sista veckorna innan skolan börjar igen.

Är hemma och ska laga mat nu, mamma var så snäll att hon åkte till stallet själv och fixa med hästen utan mig. Kände att jag behövde en "bara var hemma kväll".

Haha hitta en bild på Mojje innan han klipptes för första gången!


Ha en fortsatt härlig dag!

/a

2011

hej alla gladaaa!
som anna skrev och som ni kanske har märkt så går de sämst och blogga nu!
har haft en fantastiskt, underbar, bäst, fin och kärleksfull vecka på peace and love! de va så otroligt roligt!! peppa till nästa år! :D hihi

det är ju även slut på gatufesten nu också. fredagen stod jag och amanda längst fram på håkan och grääät! de va så fint och bra! ALL KÄRLEK TILL HÅKAN BÄSTA HELLSTRÖM!!
igår va de också väldigt väldigt bra! satt i daltons sista timmarna med finfina vänner!! :)

imorn börjar jag jobba. ska bli roligt! ska åka på möte nu ;) spännande!
blir en bildbomb med allt möjligt som har hänt senaste dagarna, veckorna! :)

conveeerse!

philip och stina! :')


duktiga emma sjöö tappade sin dyrbara ring i vassen på dyket! bara att hoppa i och leta!

mysig uteritt med fint sällskap! :)


checkar av tältet!

PEACE AND LOVE 2011!!








sliiiitna tjejer! hemma efter p&l!


prommis med fina picis!



mamma och henrik! :)

farfars begravning <3

skrittur på nero med josse och walle, cirkus 2½ timme ;)

henrik jennie och therese på gatuufesten! :)

philip stina och vickan! :)

stina och cassandra! :)

VÄRLDENS BÄSTA HÅKAN HELLSTRÖM!!!!



axel robert och daniel! :)

wille och malin på juniskärs café! :)

bästa stinis! :)))


/s


9/7

Hellllo!

Förlåt för att ingen av oss bloggat på fleraflera dagar! Men vi var som sagt på peace and love, det var GRYMT! Kom hem på söndag eftermiddag/kväll och på måndag började jag jobba... Jobbar måndag till fredag från halv 8 till halv 4 ungefär, lite olika. Plus att det är gatufesten denna vecka, därför vi inte hat tid att blogga...

Men nu ska jag försöka göra någon nytta innan vi ska til skatan och äta!! :D

/a

RSS 2.0