28/6

NU drar både jag och Sofia på peace and love!! Vi åker dit med Amanda, Hanna, Stina, Stina och Vickan! :)

Ha en fortsatt bra vecka, bye!

/a

GLAD!

Mamma ringde idag på eftermiddagen när jag var i stallet och sa att jag hade fått sommarjobb!! :DDD Wiiiiiiho, min framtid ser lite bättre ut nu! Ska vara 4 veckor på sca R&D centre, ska bli roligt, finns mycket där att lära sig :)

Har handlat packat och ridit idag, snart far jag Vickan och Sofia in och kollar på giffarn!



Ha en härlig sommarkväll!

/a


SOMMAR!

Nu är iaf sommarn här! Kom precis in från att ha varit ute och gått med hunden i skogen. Solen lyser, det är vindstilla, fåglarna kvittrar och det är så varmt att man kan gå i linne klockan 8 på morgonen liksom, helt fantastiskt! :D

Nu ska jag börja greja till p&l så att jag blir klar och kan lägga mig i solen och sova en stund! :))


sommar <3

/a

ni trodde man kunde svika kärlek

jahapp. tillbringade cirkus 14 timmar i stallet idag. hua! de tar på krafterna även när man "bara" sitter i sekris! men de har varit en väldigt väldigt lyckad och rolig helg! älskar jag våran klubb eller gör jag? de ÄR ju världens bästa :'))

blev även premiär turen på dazze! jag tycker de är så otroligt svårt att hoppa upp och rida en häst som man inte alls vet hur den är. men de gick bra! väldigt trevlig häst! mycket träning för pia kommer de nog bli hur bra som helst! ;)

när jag kom hem så tog jag mig en joggingtur första gången på länge! blev väl runt 4km! :) skönt!!

bilder på fina dazze! :)

26/6

Tja!

Trött som en gris nu! Snorig och ont i halsen också... Tävlingshelgen är äntligen slut!! Har varit väldigt roligt men samtidigt väldigt jobbigt, många duktiga ryttare att kolla på. :)

Idag när första klassen var slut vid 3 tiden så skittade jag och Matilda ut en sväng på Spaider och Kotten. Snällsnälla hästar, men två ryttare som blev lite rädd när det kom en lastbil på västbo vägen :O. Milkogubben vinkade och såg glad ut iaf! :D

Har tvättat em tvätt nu, duscha, måla naglarna och ätit sen jag kom hem. Tänker inte göra så mycket mer heller :)

/a

TÄVLING!

tycker anna gjorde ett ganska tråkigt och kort inlägg ;)
haha men jag kan skriva om vad som vi gjorde igår kväll.

var först hos mig. jag stina stina och anna! vi åt, och typ spelade kubb. de va rätt så chill!
sen så åkte anna till skatan och hämtade deras päron. vi åkte ut och åkte lite. till skatan och hälsade på. sen vidare till stan. var hos typ sellbom med philip pontus och niklas också. trevligttrevligt! :)
åkte vidare till philip och va hos han till typ klockan 3! 

somnade som en stock när jag kom hem.
upp klockan halv 7.
är just nu somsagt i stallet. sitter i sekris med bästaste stina! nu ska jag också äta för jag är hungriiiig!!

/s

peppa håkan om exakt en vecka!!! :D

25/6

Hello! :D

Sitter inne i sekriiiiiis nu med Carina, Matilda, Sofia och Thea! :) Har suttit här sen halv 8 cirkus... Börjar bli lite hungrig nu. Ska sitta här inne till 8 ikväll typ :)

Ska ta och äta lite nu tror jag, byebye!

/a

DANZZANT

klev upp klockan kvart i 6. åkte till stallet. sen åkte jag med helen och hämtade lena. hade oss en trevlig tripp hela vägen till gävle! :)

väl i gävle så stannade vi på donken och åt. hehe klockan va inte ens 10 men de va otroligt gott!

tog cirkus 10 min från gävle till högbo. där mötte vi hästägaren till nya stjärnan, DANZZANT! :)) helen hade gjort ett vääääldigt bra val av häst! vart ju kär påengång när han gick ut transporten! :D så fiiiiN!
fixade och grejade innan vi lastade honom. åkte väl runt 12.

han trampade inte om en gång i transporten! väldigt bra! :)
kom väl hem vid 3. fixade med honom sen fick han gå ut i hagen! lugn hela tiden! så otroligt snäll va han!

fixade dressyrstaketet och de sista med startlistorna och de!

imorn ska jag stina stina och anna äta middag här typ. bara chilla! orkar typ inget annat. har ju dressyrtävlingar hela helgen. på ponny startar den sista startande klockan kvart i 8 på kvällen! hheee... de blir två lååånga dagar! på häst startar den sista klockan 6!

NU ska jag sova! trött som jag vet inte vad!

puss sofia

finaste danzzant! :)


23/6

Hello!

Har precis varit ute en sväng med voven! Känns inge bra att jag har blivit snorig + att jag kallsvettas.. Har inte tid att bli sjuk nu!! Ska greja lite här hemma innan jag åker till stallet och fixar inför tävlingarna hela dagen. Gör det idag istället för imorgon eftersom det är midsommar imorgon så slipper vi vara i stallet så mycket då.

Igår var jag och Sofia på Robin Hood, den var sjukt jävla bra!! Alla som inte går kommer missa något.


Mojje för typ 1årsedan, hihi!

/a

22/6

Gooooooooooodmorgon!

Trött tjejer henna hos Halvarsson nu, eller en trött och dötrött! Det tog fröken Halvarsson 30minuter att kliva upp från klockan ringde! Medans en annan är typ helt klar efter dom där 30minuterna.. Därför jag sitter här och skriver. :)

Igår var vi med varandra hela dagen, var i stallet från halv 10 till starx efter 2, grejade enbart med startlistorna och kollade ljudanläggningen lite snabbt! På kvällen var vi lite taxi åt Agnes som var på agility med Mojje och han är tydligen jätte duktig! :D

Vi hämtade även bilen som vi ska låna ner till P&L den var skit rolig att köra!!! :D Innan vi åkte hem och städa den så var vi tillbaka i stallet och kopierade upp alla protokoll till helgen.

Nu ska vi snart åka till birsta och handla det sista till peace and love!


/a

VÄRLDENS BÄSTA PICA!




du har ett hjärta av guld. finaste picis! jag älskar dig.

Trött igen..

Är alltid trött nu för tiden.. vet inte vad det är för fel. Vädret kanske!?!?! Aja har nu på kvällen varit i stallet och försökt få till tävlingsdatabasem och equipe, men det går inte! Blir så ARG! Aja imorgon åker jag och Sofia dit tidigt och försöker fixa det genom att ringa till supportern. Annars blir det till att köra manuellt....

Ni som har lite tråkigt eller gillar HÅKAN HELLSTRÖM kan kolla på denna länk: http://svtplay.se/t/159281/hakan_hellstrom_live_pa_cirkus - det är ifrån när han är på cirkus!

Nej tror jag snart kommer att somna.. kulT lov liksom!

Godnatt!
/a

20/6

Hejsan, har varit i stallet nu på morgonen. Kommer nån bild på Kotten och även från igår kväll när vi hade satt upp tältet! :)

Kotten i hagen idag!




Tältet! :D

Nej ska städa rummet, hejdå!

/a

BODA BORG!

Japp nu är vi hemma ifrån boda borg jag är helt slut! Men gud så roligt det var, jag Sofia och Cassandra var ett lag, team SCA vi möte team Jonte som bestog av Jonte Viktor och Mattias. Tjejerna mot killarna och TJEJERNA vann!! Wiiiiiho! :DD När vi åt lunch hade dom klara två gröna och vi hade klara 6st sammanlat varav en var svart.

Nej nu ska jag sova en stund innan jag ska till Amanda och sätta upp tältet :D!

/a

19/6

Hejsan!

Blir ett kort inlägg nu, men igår blev det en fullspäckad dag. Först stallet och rida monte på Kotten, hihi han tyckte det var jätte roligt! Sen hem och åka in till himlabadet med familjen efter det åt vi bite line pizza!!!! Typ hur gott som helst :D När jag kom hem vid kvart i 8 åkte jag och Sofia ner på ica och hyrde film.

Nu ska jag snart på boda borg med Sofia, Cassandra, Jonte och hans kompisar!

Ha det bra!
/a

DANIEL ADAMS-RAY! <3

ALLTSÅ VARFÖR ÄR JAG SÅ LAT??
orkar ju inte ta mig tid att gå ut och springa! jag får ju damp! hoppas jag orkar imorn iaf! måste ut imorn! måste!

men ska väl berätta va jag gjorde igår kväll ;) hehe

vid halv 7 kom amanda och hämta mig. vi åkte mot kramfors! men första stoppet blev redan i bredsand! haha handlade lite smågrejer. sen så åkte vi vidare. väl i kramfors så skulle vi hitta en parkering. mötte mats som jobbar på ljud och ljus så vi skjutsade typ hans polare till någon förfest. sen åkte vi och parkerade. pratade lite och bytte om. gick ner till de enorma centrumet. haha. mötte stina och stina. gick och tröck en pizza. riktigt gott faktiskt! 

efter ett tag så rann klockan iväg och bästaste daniel adams-ray spelade klockan 12! stod längst fram i mitten! alltså de vaaaa ju så underbart bra så jag höll ju på att svimma där ett tag. de va magiskt och fantastiskt! har väntat att få tillbaka dendära festivalkänslan. de fick jag verkligen! helt otroligt bra! :D åååhh!!

gick tillbaka till bilen vid kvart över 2. bäddade i framsätet. hehe myysigt. massa kuddar filtar och täcken. låg och pratade. sen kom jesper och hans kusin också. trevligt!! :)) dom stannade väl och pratade i cirkus 45 min!
somnade som en stock vid 4!

vaknade kvart över 8. sen åkte vi hem! stressad! amanda skulle vara på jobbet halv 11! men de gick ju bra de också!

hade en otroligt trevlig och rolig kväll men fina vänner!! :))) tack för den!!

opppss.. blev ett långt inlägg. bra gjort för den som orkade läsa :D hehe

puss sofia!!

anna-wille och jag-zeymore! fina hästar! saknaden är ju enorm! <3

18/6

Godmorgon!

Det är typ morgon iaf, klev upp för 1 timme sedan cirkus. Jag brukar dock inte kunna sova så länge, men igår somnade jag inte förän vid kvart över 2, halv 3. Var och hämtade mamma, pappa, Lena, Robban, Monica och Tomas i stan efter eagles. Sen åkte dom hem hit och åt korv (Y) Tycker lite synd om Agnes som försökte sova eftersom hon skulle upp och jobba idag. Men jag tror inte det var det lättaste :P

Idag regnar det, vet inte riktigt vad jag ska göra.. Får se vad som händer helt enkelt!

/a

:)

Hejsan!

Är sjukt mätt nu! Ätit stripps och kyckling, mumma. Snart blir det efterrätt, kladdkaka med jordgubbar, smarrigt! Ikväll ska jag fixa lite här hemma så som att måla naglarna och lägga ut ryttarmeddelandet till våra tävlingar nästa helg :) Sen ska jag åka in till stan och hämta mamma och pappa som är på eagles! ;)

Ska kolla om jag hittar nå bilder på den här nya datorn :)

Fanns bara en bild på Agnes och hon är en suris...

Ha en bra kväll!

/a

trött

Är så sjukt trött fast än jag inte ens varit i skolan idag :O Vet inte vad det är för fel... Men idag var jag först med Amanda på hand rehab vi skulle vara där 10 kom kvart över 10, bra. Vi var så sjukt stressande, typ sprang igenom sjukhuset. Halv 11 kommer hon som Amanda går till och Amanda ber så hemskt mycket om ursäkt sen säger kvinnan "men du ska ju inte vara här förän klockan 11", hahaha jag och Amanda dog ju lite lätt där en stund. Aja det var ju en himla tur iaf :) Efter sjukhuset åkte vi ut till birsta och shoppa, eller Amanda handla och jag kolla på. Vid 1 åkte vi till färsta och kolla när Therese tävlade Humlis, gick väldigt bra dom kom 2a! :)

Sen åkte vi med en raket fart hem och byte om innan vi åkte till stallet och red en sväng. Nu sitter jag här och gör ingenting.. Agnes och Freja kommer snart hem så ska vi åka på ica och handla lite mat!

Ha en trevlig kväll allihopa!
/a

17/6

Godmorgon!

Har varit vaken sen 8 och haft en lugn och skön morgon utan stress. Snart kommer Amanda och hämta mig och då far vi iväg.

Trampa gasen i botten
och sen köra rakt in i en bergvägg
man måste dö några gånger innan man kan leva

Man måste dö några gånger innan man kan leva, Håkan Hellström. Sååå sjukt bra! :')


Norrporten, där eagles spelar ikväll!

/a

INGENTING VARAT FÖREVIGT

sitter just nu hos oskar. har de trevligt med massa fina vänner! :) ska snart skjutsa hem kim, sedan åka hem och sova. ska upp och springa sen åka på tävling med therese och humlan. efter de åker jag och amanda till kramfors på deras stadsfestival typ. ska bli spännande. ska sova i bilen. hehe

idag har jag ridit nero. finfin häst. han va rolig och duktig. kämpade på bra :) bilder kanske kommer!
sen åkte jag till stallet. som anna skrev så red vi tillsammans och amanda. till hemmanet.
sen skulle jag hoppa milana. men hon hade tappat en sko. så fick rida rollen. gick inte alls bra. menmen!

skriver kanske imorn om jag hinner. men antagligen inte. hinner nog inte ;)

puss sofia

fina och bästa milana!!! <3


Godnatt!

Heeej!

Sista dagen i skolan idag så nu har jag äntligen S O M M A R L O  V ! Ska njuta och ta till vara på varje dag nu. Har varit i stallet hela kvällen och ridit Kotten med Amanda och Sofia, det var första gången han inte hade någon säkerhets grej överhuvudtaget! Kanske var därför han var rädd för typ allt och börja hoppa och dumma sig när glassbilen kom och när några barn klappa händerna... Aja han måste ju vänja sig att höra allt igen ;)

Imorgon ska jag först med Amanda på handrehab, sen drar vi ut på birsta innan vi far till stallet och rider!


hahaha, hitta en otroligt snygg bild på Amanda och Hugo! ;)

/a

16/6

Hejsan!

Sitter på skolan idag igen, förhoppningsvis sista dagen sen har jag också lov som alla andra! :D Fick ta bussen enda hem ifrån idag pga att vi bara har en bil och en moppe eftersom att både agnes moppe och mammas bil är sönder. När jag kom in till stan träffade jag Ida också gick vi på ica och köpte sallad, man fick plocka själv. Den ser grymt god ut! :DD Sen tog vi 4an upp till skolan, tror ni inte att vi ännu en gång glömmer bort att plinga så vi åker en hållplats längre.. Tror vi ät för trött för att gå i skolan nu asså...

När vi om till skolan skulle vi öppna lokan vi köpt och dela på så pyser den ut och jag blir dyngsur, kulT!

Ska ta och fortsätta jobba nu!

/a

Glad

Heeeeej!

Skolan är klar för dagen (himla tur eftersom klockan är typ halv 7) Men har köpt Robin hood biljetter nu, wii! :D Och bilen gick sönder i morse och nu har pappa köpt en ny, lika dan fast en nyare modell. Vi ska hämta den imorgon, jippi!! :D Nu ska jag chilla lite tills att Sofia och Amanda säger att dom är hemma så vi kan planera p&l. :)

/a

Meddelande!

Japp nu sitter jag iaf på skolan! Är glad att jag överlevde bussresan trots min dåliga start på dagen. Träffade iaf Philip och hans kompis på bussen så satt och prata med dom om deras jobb. Dom jobbar med att fixa till eagels, coooooola killar! :)

Känns bra att jag redan är klar med engelskan och läraren är på möte till kvart i.. Så det är bara att roa sig med något toligt fram till dess! Sitter och lyssnar på The Ark, och dom ska till peace and love, wiiiihooo!!! :DD Jag längtar sjukt mycket!

 






(google bilder!)

Här har vi dom tre som jag längtar att se mest, kommer bliiiiiii grymt!

Nej ska ta och hitta på något annat nu, peace!

/a

15/6

Hello!

Sämsta morgonen på väldigt länge och ändå har jag bara varit vaken i 30minuter.. Började med att mamma kommer in springandes i mitt rum och säger att det är något fel på hennes bil så hon måste ta pappas (som jag skulle ha tagit till kvissle). Och Agnes är hos Freja med MIN moppe... Så då blev det så att jag måste åka buss hem ifrån för att jag ska hinna med den första så går den 7:25 jag måste gå 7:15 och var tvungen att duscha innan. Men nu har jag bestämt mig att jag tänker komma 10minuter sent istället, för jag pallar inte stressa!

Kul att det regnar ute idag också... Det blir så sjukt mycket jobbigare att kliva upp när det regnar.. Hoppas på sol imorgon! Ska hämta ut mitt körkort idag!! :DDDD wiiiiiiiiiiiiiiiiiii


Satt upp poolen i söndags, men det har ju bara regnat sen dess så det har inte blivit nå bad, ÄN! Just nu är det 16 grader, känns inte så lockande. ;)

/a

TO THE RIGHT

oojoj va mätt jag är. har precis kommit hem från galtström. har firat världens bästa mormor!
imorn blir de att åka in till stan. hämta upp anna. sen ska vi åka och köpa biljetter till robin hood! kommer bli grymt! stooora förhoppningar om den nu! sen blir de säkert en tripp till birsta också som vanligt! :))

förstår ni att de bara en TVÅ veckor kvar till peace and love nu! jag kommer ju dö lite lagomt! de är bara till att peppaaaa!!! :DD

skulle kunna göra vad som helst för att åka till yran i år!! men de läju inte bli så eftersom jag jobbar den veckan då! :((((( buhuhuhuuuu!

OLD

har hört att de går bra för oss att blogga nu ;) haha eller? spännande. jag tar mig inte tid. så då blir de inget av. men nu har jag tid! så då blir de ett inlägg :D
sommarlov nu iaf! kan väl berätta lite kort va som händer för mig under detta lov!

de blir bra precis en månads sommarlov för mig. den 11 juli börjar inspelningen! är otroligt nervös redan. men de ska bli så otroligt roligt så jag kan knappt vänta!! :D
tills dess blir de slappa till den 28 juni, då bär de av till borlänge med fina vänner!! är så otroligt sjukt pepp så de finns ju inte!! :D

veckan efter är de gatufesten. ska också bli så otroligt roligt!! hua! blir både veronica maggio och håkan hellström två gånger :'))
sen jobbar jag mellan 11 juli och 28 augusti. in på skolveckan! kulT! man började med att ta ledigt.. menmen!

nä. nu ska jag åka och fira min älskade mormor som fyllde år igår! :)
puss sofia!

grattis också till bästaste emma som tog studenten i fredags!!! <3

14/6

Heeeeeej!

Sitter på skolan och har rast nu, känner mig inte alls pepp på att sitta här och jobba engelska nu. Är alldeles för trött, men det är väl bara att göra det man ska. Ju snabbare jag jobba desto tidigare får jag gå hem!

Så ska ta och sätta fart med det jag har att göra!

BYE!
/a

13/6

FÖRLÅT!

Har inte haft tid eller ork att blogg nu på länge! Fyllde nämligen 18 den 8 juni och den 9 juni hade jag körkort skolavslutning den 10 juni. Och igår var jag för trött för mitt eget bästa och nu sitter jag i skolan och pluggar engelska! Känns bra, NOT! Har inte haft tid att träna någor heller, menmen. Nästa vecka kommer jag ha tid med allt, för då har jag ingen skola eller nåt!

Snart är det peace and love, läääääääääääääääängtar!



Hittade en bild ifrån thailand, längtar tillbaka lite lätt sådär!

/a

we are the young ones

halva dagen har gått. den har varit väldigt bra hittills!
hade engelska. typ åt godis och hade betygssamtal! bli till att plugga ikväll.. hmm..

tog mitt pick och pack och satt mig på bussen till västermalm eftersom vi hade 4 1/2 timmes hål typ. kult! åt lunch med stina och oskar! trevligt. dock inte så god mat men ;)
chillade ute i solen ett tag med philip och sellbom också! :)

åkte därifrån vid kvart i 1. blev en halvtimmes stanrunda. råkade bränna över 600 kr på den halvtimmen.. nya underkläder. bikinini, mascara och hårfärg! skönt att ha lite nytt ;)

om 20 min bli de redovisning. roligt! sen slutar jag!
puss sofia

RAMLAR

idag har jag filmat på nationaldagen! intensivt. mycket jobb! men de är ju roligt iaf! :)
amanda fick sitt stipentium idag. riktigt roligt. jag blir så glad i hjärtegropen! bästa amanda är så värd detta! <3
åkte till amanda sen och fikade! hela släkten på plats! underbara människor! :D

idag också måste jag säga! så va ljud och ljus och jobbade på torget! stod inne i ljudbåset eller va man ska säga med håkan & mats! också kom tomas och kristoffer i takida!!! åååh!! :'))) glad och lycklig tjej!! :D

nu blir de till att åka och sola igen. sen ska jag inte sola på ett tag. de är ju inte riktigt bra för huden har jag hört.. haha menmen! de är skönt! och varmt ;)

här kommer lite bilder sen jag hoppetävlade finaste milana igår! :D


världens bästa milana! <3

6/6

Godmorgon!

Idag är det Sveriges nationaldag, vilket betyder röddag och ledighet! Men jag har fullt upp ändå, nu snart åker jag till stallet och fixar åt Kotten medans mamma rider ut. Något har hänt, hon har inte ridit sen i november typ! :) Efter det blir det hem snabbt och duscha innan jag och mamma åker ut till hööks för att prov en ny hoppsadel, mamma har precis insett att det är nödvändigt, gilla!

Sen 10 över 3, ska jag och Stina stå längst fram vid stora scenen på torget och kolla när Amanda tar emot sitt stependium! :D Wiiiiiiiiiho!


Stina och Missty i lördags! :)

/a

Siiiiiiiiiiiiiiiimon!

Simon vann big brother för er som missade det! Han var en värdig vinnare enligt mig iaf (och Sofia tror jag ;)). Aja gick ju bra för Sofia på tävlingen idag iaf, gick bra för mig med (a) att sitta vid datorn iaf. :)

Nu på kvälls kvisten har jag varit med Sofia och Amanda, först gick jag och Sofia nästan 5km skulle jag gissa innan vi åkte och sola. Varmt och skönt, får lite lätt panik över värmen dock, menmen. Sen åkte vi på statoil och köpte glass innan finalen, åkte hem till mig och kolla på den. Nu har dom åkt hem och jag ska snart sova! :)

Btw så fick jag några riktigt bra bilder idag på Sofia med Stinas kamera, det kommer upp bilder inom en snar framtid!


Sofia, Stina, Amanda och jag på gatufesten förra året :)

/a

NÅGONSIN BLIR SOM DOM

statestiken på bloggen är grym nu! i like it! :D

tävling idag!! hoppade finaste rollen i första klassen! gick mycket bra! inga pet eller vägringar! tog oss runt och kom delad etta med alla andra som kom nolla! en gul/blå rosett :D
milana va också riktigt fin! fick dock inte lika bra runda med henne. men är otroligt nöjd! red grunden och gick nolla och sen omhoppningen och kom nolla! alltså också lika placerade som alla andra som kom nolla i omhoppningen!
duuuuktiga älskade häst! :D

bilder kommer :D

nu ska jag åka och sola! sen blir de finalen på big brother! spääännnande! hoppas på martin jag :')

puss sofia!

5/5

Hallihallå!

Bloggar direkt ifrån njurunda ryttareförening, helt galet! höhö. Väntar på att klockan ska bli lite mer så att det kommer några människor och vill anmäla sig, hoppas dock att Vickan kommer innan dom som ska tävla. :) Annars får jag det kanske lite jobbiiiiigt!


Hittade en bild på datorn!

Nej nu hoppas vi på fint väder resten av dagen!
/a

4/5

Gooooooooooooooooodnatt!

Har varit en lång men rolig dag full med tävlingar, ridtur, mat och nu har jag pluggat till körkortet från klockan 7 typ. Lite lätt trött nu!

Imorgon är det tävlingar igen och även en tur på Kotten! Imorgon ska Sofia vara med och tävla, två hästar till och med. Så ni får nog höra imorgon kväll hur det gick för henne.


En bild från dagens tävling på Thea och Hugo som gjorde jättebra ifrån sig och blev precis utanför placering tyvärr...

Godnatt!
/a

3/6

Helllllo!

Var ett tag sedan jag bloggade nu.. men har haft så sjukt mycket att göra. Vilket jag fortfarande har också, men men ;) Har inte haft tid att träna något nu heller.. Jag skulle ha tid typ nu att gå ut och springa, men är för trött för det. Ska springa imorgon eller på söndag och även måndag iaf!

Imorgon och på söndag väntar tävlingar hellllla dagarna! Eller det är inte så många starter så det blit inte så långa dagar, men ska rida Kotten efter tävlingarna så det blir ändå långa dagar i stallet ;) Imorgon väntas 25 grader och jag ska sitta inne hela dagen, kulT!

Rasti! Det är hopptävlingar i helgen.



Mojje på tävlingen vi hade förra året! :')


Ha det bra och skönt i värmen imorgon!
/a


INGET ÄR MAGISKT

har varit på tävling hela dagen. både jag och anna. i härnösand. sista lagomgången för ponny. dom slutade trea och amanda kom femma individuellt. roligtroligt :)

blir ingen springning idag för de hinner jag inte. amanda kommer snart. då blir de bio med henne, anna, mathilda, caroline, stina och philip! baksmällan 2! ska bli spännande och se om den kommer vara lika bra som ettan ;) 

nä. nu ska jag göra mig klar och sedan åka!

peppa tävling på söndag med bästaste milana!
ellen hoppar första klassen 80cm, sen hoppar jag 90cm! ska bli riktiiigt roligt!! :D
puss sofia!

BITCHKRAM

kom precis hem från stan typ. eller för en timme sen. har varit och kolla när typ hela skvadern spelade fotbollstunering. trevligt! :)

har nyss varit ute och sprungit cirkus 3km. skönt! de behövdes! snart blir de stallet och ha en halvtimmesgrupp och starta en timmesgrupp! :) ska bli roligt!!

de är klart att jag har fått jobb i sommar iaf. från 11 juni till den 28 augusti.
ska nämligen vara med på inspelningen av en ny biofilm som heter bitchkram, den har storpremiär på duken i mars! det är samma team som har gjort oskars-nominerade filmen i rymden finns inga känslor!! helt galet roligt :D jag är så sjukt glad!! kan ju bli den bästa sommaren på väääädliiigt länge!! :')))

nä. nu ska jag äta. sen blir de stallet! :)

jag saknar min - mackans & annas - kottens uteritter tillsammans! de va så fruktansvärt roligt!! sommaren 2010!! :'))<3
/s

RSS 2.0