TAKIDA!! igen..

har precis kommit hem från hockey. timrå - modo. slutade 3-2 såklart :D riktigt bra match!
hela världen vändes upp och ner och jag blev hur lycklig som helst när jag såg robban och mattias från takida stå 1 meter framför mig! åh. bästa bästa takida! va jag tänkte tillbaka sen jag såg dom sist :) helt fantastiskt!

imorn blir de skooola hela dagen! sen stallet och vara assistent! ska bli spännande! men nya barn :) sen på fredag fyller min fina bror 30! gammal han är :o ska även på premiären av apflickorna! :D

nu ska jag sova!
/s

fina du va jag saknar dig <3

Hemma!

Så himla skönt att komma hem, var hemma vid 1 men tog en snabb dusch sen en tupplur i soffan! Det var otroligt välbehövligt! :) Men jag har haft det otroligt roligt iaf. Fast än att jag och Vickan försökte gå igenom nån myr så vi hade vatten och lera till knäna.... Sen i natt var det hur svinit kallt som hellst!!!! Hade underställs tröja och byxor, en tjocktröja, en flis, byxor, varma strumpor, slalomhandskarna, mössa och halsduk men frös ändå som en gris och näsan var en isbit!!! Usch kan inte ens beskriva hur kallt det var trotts att jag låg i en sovsäck som var helt stängd!

Sen har jag fått skit ont i benhinnorna.. träningsvärk från igår när vi gick tror jag.. Har även gått 6km med all packing idag, dock valde vi vägen denna gång så vi skulle komma fram idag! Sen kom pappa och hämta oss så vi slapp sitta och vänta på bussen 2 timmar! Otroligt snällt!! :D

Nej måste packa upp väskan nu, ikväll blir det hockey med Sofia, Vickan och Malin!
/a

Skogen!

Godmorgon!

Fick sovmorgon idag, eller fick sova till 7 iaf!! :D Har duschat och greja lite, måste äta frukost och fixa lunch nu. För 20 över 9 ska jag vara i bommen för att kliva på bussen som går till det stället vi ska vara på. Har en otrolig träningsvärk i benen.. men det blir kanske bättre av att vandra 5km med tung väska då :)

Nej nu måste jag röra på mig, vi hörs onsdag eller torsdag! :)
/a

trött

Så sjukt trött!! Ska ta och sova typ nu... Har packat de mesta och även varit och ridit en mycket snäll Kotten :) sen hoppat en otroligt rolig affe! :) åkte dock av på slutet... Haha. Han tänka att jag skulle landa på fötterna men då hade jag så mycket fart så landade först på fötterna sen på rumpan, haha :) nej måste ta och sova, godnatt! /a

För kärlekens skull

Tjolahop! :D

Hem nu efter en helt okej dag! :) Mibas var helt okej satt och prata om fördommar och lite sånt. Kondition på idrotten, shit asså! Först skulle vi jogga ett varv i snacktempo, gick bra var inte så jätte jobbigt eftersom det gick ganska långsamt. :) Sprang med Evelina då, som var grymt duktig! :D När andra varvet börja skulle vi köra intervaller antingen springa 6 stolpar gå 3 osv. Eller springa 10 stolpar och gå 3.. Jag valde det sista, det var så sjukt jäkla jobbigt! Tappade Evelina och dom som var framför mig var några killar och dom insåg jag ganska snabbt att jag aldrig skulle kunna komma ikapp. Men eftersom att jag räcknade stolpar så gick det otroligt bra ändå! :) Hade inte så dålig kondition som jag trodde, fast den är verkligen inte så bra som jag vill heller! Bara att jobba på :)

Har nu packat det mesta till imorgon. Ska iväg med klassen till ett ställe utanför njurunda där vi ska vandra och tälta ungefär. Man måste bära med sig vatten och ALLT själv :/ Aja blir nog roligt när vi väl kommer ut! :)

Ska ta och göra middag nu innan jag drar iväg och skrittar Kotten, sen ska jag även få hoppa istället för Agnes ikväll :) Ska bli skoj!

Kommer aldrig ta mig upp ut sängen imorgon... redan skit ont i låren! 


jag och Kottisen förra året !

/a
 


VERKAR BORTA I TANKAR

HEEEEEJ!

Idag har det varit en tung dag... eller den var bra men jobbigt när man är så trött....! Hoppade Stjärnkotten också, damp häst som har alla ben på olika ställen typ. Haha men han får bete sig som han gjorde idag med tanke på att han inte hoppa på 10månader...

Aja nu till det bästa, jag och Sofia har boka tågbiljetter och hotell till stockholm 16-18 september!! På fredagen ska vi se bästaste The Ark för allra sista gången, kommer bli GRYMT. Tror dock det kommer att komma en hel del tårar från min sida... Menmen. Det känns hur jäkla bra som hellst! Vi ska bo på hotellet där alla idoler bor, tänk om vi får rummet som typ Danny, Måns, Erik eller nån annan idol bott i! :D

Nej måste lägga mig i sängen nu innan jag somnar sittandes...

/a

Godmorgon!

Shit, vad trött jag är!! Typ DÖD! Lever ett hårt liv... Fast roligt! Hade en grymt rolig kväll igår, skratt och tårar! Var hemma halv 4, gick och la mig typ direkt. Hör då att hunden är uppe och vandra så klev upp och släppt ut honom, och vad göra han(!?!?) Jo springer upp i skog helvete! Efter ett tag kom han tillbaka... Somnade iaf strax efter 4.

När klockan var 8:50 kom mamma in och frågade om jag skulle vara i stallet 9:00.. Fick knappt upp ögonen då! :O Ska ta och äta lite frukost så jag får lite energi, eftersom jag ska sitta och prata en massa och lyssna från 10-16... Efter det ska Kottisen få hoppa, wiiiiho!


mojjsson!

Hörs, hej!
/a

#BITCHKRAM SLUTFEST

nu är de slut. domhär sju fantastiska veckorna är över. på måndag ska jag inte tillbaka och få vara med de underbara teamet.. utan tillbaka till pisskolan! jag vill inte! jag vill verkligen inte! jag vill alltid jobba. men ja.. usch!

men. jag har haft de så otroligt bra. jag har lärt känna så otroligt många fina människor. blivit så inspererad! trodde inte att jag skulle lära mig så mycket som jag har gjort! ser upp till så många! ingen av dom förstår känslan jag har. de är helt fantastiskt! man är så inne i sin egna lilla bubbla! jag hoppas de tar ett tag innan jag kommer ur den! jag vill bara minnas allt från domhär 35 dagarna!

men tackkkk åke för att jag fick detta jobb! och tack fantastiska bästa bonnie, lotta och mattias för ni ville ha med mig! jag är så lycklig och glad! kunde inte bli bättre slutfest! kommer aldrig glömma detta! :)) TACK!

ska lägga över alla bilderna som jag har knäppt när jag har tid och lägga upp på bloggenn! snart.. :)

stallet

Sitter i stallet nu och väntar på vickan, hon borde komma snart :) vi ska fixa resultatlistan. Red iaf ut med tilda och eila, mycket roligt och spännande! Kotten hade damp, vilket betyder att raider också fick det... Gick lite snabbt ibland, men det är roligt att rida när hästen är glad! /a

bruten

Jahapp, kan nu meddela att Agnes är hemma och handleden är bruten... Trist. Så nu blev det lite ändrade planer för mig imorgon, ska nämligen vara i stallet och rida ut med tilda och eila klockan 10 :) sen ska jag och vickan fixa resultat listor... Efter det ska jag och Sofia försöka boka våran Stockholms resa! På kvällen drar vi till Malin för paaarty!!!! :D /a

konstigt

Japp, ibland blir det inte som man tänkt sig... Var i stallet efter skolan och kollade på min syster när hon hoppade en ny häst. Dock hann det inte bli så mycket till hoppning pga att hästen hon red stannade när han skulle över en bom, och då halv reste han sig och tvärr vände så hon slog handen-armen. Så nu sitter mamma och Agnes på sjukhuset... Så det blev pizza för mig och pappa till middag. Hoppas att det inte är så farligt! /a

26/8

Goooodmorgon, idag är det fredag!!! :D

Idag börjar skolan på riktigt, ska först ha matte b och sen historia. Riktigt taggad till matten! :D Ska få åka biiiiil till skolan med Amanda idag, så skönt. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, vi får väl se.



Klockan rinner iväg och jag måste skynda mig så jag är klar när Amanda kommer!

/a

25/8

Hello!

Hemma nu efter en dag i skolan och träning på Helex. Jag kan helt klart säga att helex inte var så bra som jag trodde... Riktigt besviken faktiskt... Kändes som att dom bara placerat ut maskinerna mitt på golvet typ och nej jag gillade det inte... Var där med Stina iaf och tränade lite mer än 1 timme, min mage kommer vara död imorgon!

Såg att vi fått en kommentar om subway, och ja vi var dit och fråga och dom sa att dom skulle öppna till helgen!! :D Det ligger brevid skämmtsaker och barnvagnar :)

Nu ska jag kolla runt lite på olika ställen man kan bo på i stockholm. Jag och Sofia vill nämligen åka ner en helg nu fram över och se The ark!! Vore hur grymt som hellst!

Måste även meddela att jag och Stina har skakat hand på att inte äta en endaste godis på 1 månad! Ska göra mitt bästa för att lyckas, men det blir svårt....



/a

Bilder


Peters tårta!















Det var några bilder, nu ska jag göra mig klar och krypa ner under täcket snart!
(alla bilder tagna av mig med min mobil)

/a

Tränat

HEJ!

Skyndade mig klart med den där uppgiften som vi hade i MIBAS idag, var klar 5minuter innan vi hade återsamling... Tror ni inte att med min tur Göran säger "Ni kan lämna in uppgifterna på måndag", wiho då har jag och Evelina suttit och stressa och svurit över frågorna för att hinna klart. Aja hinner ju läsa igenom om fixa lite med texten innan måndag iaf :)

Var som sagt på EGO med Michaela idag blev en lite lagom träning idag, tog inte direkt ut oss till max. Av olika anledningar.. Men vi har inte träffas på länge så vi hade väldigt mycket att prata om iaf! :D Åkte hem och åt middag klockan 7, när jag ska hoppa in i duschen säger pappa att jag ska klippa gräset... Det tar en timme och jag vill se på tvn klockan 8, sprang typ med gräsklipparen i fuktigt gräs... Men det tog endast 40minuter!!! Så nu har jag till och med hunna duscha. Det jag vill se börjar nu, kommer ut bilder när det är slut!

Peace & love!
/a

Skolan

Hello!

Nu sitter jag på skolan och har typ MIBAS, sitter och skriver om lite svar på frågor vi fått om oss själva. Ganska svårt att svara på frågan "hur ser mitt kroppsspråk ut?" Det är bara en av dom svåra frågorna vi ska svara på, ska vara klar kvart i 3 så har lång tid på oss iaf. Efter skolan ska jag på EGO med min kära vän Michaela, inte så pepp nu men det kommer nog!


Hittade bilden på min användare, låter den tala för sig själv!

Ska fortsätta skriva nu!
/a


Godmorgon!

Har precis vaknat och ligger fortfarande kvar i sängen.... Pallar inte kliva upp :/ har iaf kunna sova bra i natt, otroligt skönt! Idag är det skola, ska ha mibas (människor i behov av stöd) hela dagen. Efter skolan kanske jag drar på ego och tränar :) Nej nu måste jag kliva upp och duscha, hoppas alla får en fin dag! /a

Trött

Hejsan!

Trött, tröttare, tröttast! Har inte sovit så bra dom två senate nätterna(!?) Så är lite tröttare än vanligt...

Idag har jag varit i skolan, började med historia som jag verkligen INTE gillar! Men har nog fått den bästa läraren, han gjorde det faktiskt väldigt intresant att lyssna på människans uppkomst. :) Har varit i stallet och ridit nu efter skolan, red till ljungan och "bada" med Stina och Missty. Kotten fick inte bada, fast han vill inte heller så han dog nog inte ;) Mycket pigg häst upp för västbo backen iaf, skojjjjjigt!! Kommer komma bilder på när Stina och Missty är ut i vattnet.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv innan jag somnar!

/a

Skola

Heeej, förlåt för att jag inte hann blogga riktigt igår!

Hade en massa roligheter för mig. Gick hem i från 9:00 och kom hem 21:45 och då var jag så trött så somnade väldigt fort. Träning på ego, fira Peter, skolan, stan och fotboll.

Träningen gick bra, var sjukt jobbigt, kom fram till att det är mest kondition jag har tappat! För på maskinerna orkade jag ta typ samma vikter, skönt! Har ingen träningsvärk heller :O Trodde jag inte skulle kunna ta mig upp ur sängen i morse pga att jag körde så mycket ben och dom verkte väldigt mycket precis då!

Om jag ska skriva lite om fotbollen vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Matchen gick upp och ner, men slutade 2-2 iaf...

Nej måste skynda mig att äta frukost nu, tjarå!

/a

OUTSIDE THE BOX

ligger just nu i kanske världens oskönaste kökssoffa.. tänkte slänga in ett inlägg sen krypa ner i sängen!
är väldigt trött! började min dag med att försova mig.. jiiippii!! anna stod och ringde på dörrklockan prick 9! perfekt! då sov jag. men. klar på en kvart! åkte till ljud och ljus. gav peter en tårta! hoppas de va väldigt uppskattat :))

åkte och jobbade klockan 11. var en otroligt rolig dag. även fast de regnade mesta tiden och jag och sara va mest ute och åkte. men när vi väl var med teamet så var dom väldigt positiv och glada! då blir man ju de själv! :D dom är fantastiska hela högen. får aldrig nog av dom! :))

kom hem vid kvart över 10. tog på mig min pannlampa och mina löpar skor och sprang 3.5 km. väldigt behövligt :D

/s

lite bilder sen idag på midlanda! :)

nicke och hagwall!! :)

finafina lea! :)

östis och hagwall! :)

vääärldens bästa och coolaste fotooograf!

GRATTIS!

Grattis Peter!! Precis just nu är jag och Sofia, och lämna en tårta till Peter som blir lite äldre än vad han var igår....

(Bilder kommer, var så säkra!)

/a

(tids inställt)

godmorgon

Vad i hela friden gör jag vaken nu när klockan ska ringa 7:00? :o Har haft svårt att sova hela natten... Somnade halv 1?!?! Och vaknade 6 och var då klar vaken!! Vet inte vad det beror på, men kommer ju vara trött ikväll så får väl sova bra i natt istället :) Hoppas ni får en toppen dag! /a

21/8

Hello!

Har haft en bra dag idag, varit med Sofia hela dagen. Birsta, stan, möte och lite annat på kvällen. :) Imorgon är det skola, börjar klockan 1. Men klockan kommer ringa vid 7 (!?!?!?) har en hel del att göra innan skolan, mihihi. Träning bland annat, usch kommer inte kunna gå upp till skolan sen.. Efter skolan stannar jag kvar i stan med Vickan också sen ska vi på giffarna! :)

Nej har en del att gör nu innan jag får sova, hoppas alla som vänt på dygnet lyckas vända tillbaka det!



/a

Stan

Ska snart åka in till stan en sväng med Sofia, hon skulle köpa nån sladd eller va det var. ;) Sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra innan det är tävlingssektions möte :) På mötet kommer Amanda och Vickan också, har inte träffa dom på år känns det som!

Nej nu ska jag läsa lite bloggar innan vi drar ;)


min gamla hoppstjärna

/a


sista dagen

Japp, då var det sista sommarlovs dagen... För imorgon börjar skola. Tycker det ska bli skönt att komma tillbaka till vardagen ändå ;) Får se vad som händer idag, solen lyser iaf!! :D /a

Sämst...

...så skulle man kunna man i stora drag kunna säga att jag mår nu!

Idag var jag först på selånger med mamma och pappa + Mojje och jag vet inte hur många det var som sa att han var söt, fråga vad det var för ras och allt vad dom sa. :) Till och med tre stycken som ville köpa han på plats, haha!

Efter selånger åkte vi in till stan och träffade mormor, Lars, Patrik, Maria, Per och Gustav. Åt lunch och pratade. Efter det for vi hem till Patrik och Maria och fikade, snart kommer mormor och Lars hit och stannar här i natt.

Nu ska jag lägga mig i soffan skulle jag tro!


Ågläntan, mycket god mat!

/a

JAG VET DU MENAR ALLVAR

tröttast i stan! sov igen alla timmar som jag har tappat denna vecka! absolut en av de jobbigaste jobbveckorna hittills. antingen va de för att man fick vara statist och vara utklädd till mr. burns på en maskeradfest, eller så va de för att vi jobbade två nattpass. eller så va de för den blandande kompotten ;)
men jag kan ju dra i lite mer detaljer i vad som vi gjorde igår!

jag och anna åkte in och åt på o´learys. väldigt god mat! väldigt trevligt!! sen blev de selånger. cassandra kom också. åkte stardance med anna och thea första gången, sen anna thea agnes och freja andra gången! så förbannat roligt! :)
efter nån timme där så vart de lååångtråkigt. så vi åkte in till stan. satt oss på marmaris med robert gustav och ludde också! väldigt trevligt :))

nu ska jag åka och ge nero lite kärlek:) kvällen ska jag nog tillbringa med josse emma och bea! va ett tag sedan nu! ska bli trevligt :)

en helt vanlig dag på jobbet! bästaste nicke, hagwall och lea! :))

/s

Godmorgon!

Har nu tagit mig upp ur sängen, känns som att jag skulle kunna sova i flera dygn! Men icke. Igår kväll hade jag det super trevligt, när vi var och åt och skulle på toa innan vi gick gjorde jag lite lätt bort mig men det är en annan femma.... haha!

Var hemma strax efter 12, men kunde inte somna förän närmare 2 tiden... pga att jag hade åkt en karusell två gånger i går, vid namn star dance. Usch tänker aldrig mer åka den!! Så fort jag blönda igår började allt och snurra, det var hur hemskt som hellst.... Men vist den var jätte roligt, men föredrar fritt fall och sån som man inte blir illa mående av :) Den som fick mig att åka den var Thea i från stallet, en tjej som är 9år och 127cm lång, hon är k n ä p p !


bilden är tagen från google

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, tror jag åker in till stan med mamma, pappa, mormor och alla dom. :)

/a

Stan

Ska snart ta mitt pick och pack och åka iväg in till stan för att äta middag med Sofia, sen selånger med henne och Cassandra! Är typ dööööhungrig så det skulle inte sitta fel om Halvarsson smsa snart... Ha en trevlig kväll allihopa! /a

Agnes erika nordin

Tänkte tillägna detta inlägg till min syster.

Min lilla syster heter Agnes, 16år och ibland kanske världens jobbigaste syster! Men det är väl som i alla familjer, det ska finnas med lite bråk och sånt där tråkigt och otrevligt. För egentligen vet jag inte hur jag skulle kunna leva utan henne!? Jag mena det är den människan på jorden som är mest lik mig på alla sett.. (utom mamma då, hehe) Det skulle vara tomt och ensamt utan henne.

Så fast än att vi bråkar en hel del så har vi väldigt roligt också, lite samma humor så där, speciellt när båda är trött, haha! Sen att hon är helt fantastiskt duktig när det gäller hästar och att hon är grym på att rida gör det inte sämre. Även fast det är svårt att intala sig själv att ens lilla syster är bättre på det så, har jag nu insett det. Men istället för att bli sur och grinig över det försöker jag ta till vara på det och vara en stolt stora syster som är glad för hennes skull!


hade inte kunna fått en bättre syster <3

/a

stallet

Jahapp är i stallet nu. Ligger på en bänk och njuter av solen och värmen samtidigt som jag kollar när Agnes tränar Kotten för Inger :) Mycket fin häst, som får gå över bommar för första gången sen i november, han måste vara lycklig :D /a

electra

Tänker berätta lite om hästrn jag har tävlat under året och vad vi lyckats med!

Electra var den första jag var ut och tävla på. Hon var en ridskoleponny, född 1993 och c-ponny. 2005 var jag ut med henne på min första tävling, hon själv hade gått LA med en annan tjej på ridskolan som då blev 18 och inte fick tävla henne längre.

Vi gick från LD till LA på två år, det sista året var vi även med på DM. Tro det eller ej, men jag och Electra som kommer från ridskolan, vi träna knappt 1gång i veckan.. Vi två åkte upp till Ånge och vann DM 2007 för c-ponnysar! Det är det bästa som någonsin hänt mig! Känslan vi hade inne på banan över hindren och mellan dom var oförglömliga. Det var som att Electra viste att den här tävlingen var viktig, hon gjorde sitt bästa och det räckte till en seger, jag var så glad att jag grina!

Electra är den som lärt mig det mesta! Speciellt när det gäller att tävla, eftersom att när hon kom in på banan och när hon hörde "varsi god att rid" fick hon bokstavlingen damp. För hon viste då att hon när som hellst skulle få börja galoppera och hoppa som hon älskar!

2007 var sista året jag tävla henne, men tur som jag hade fick jag, mamma och pappa i Agnes att hon också skulle tävla Electra. Agnes var inte alls pepp på det för hon gillade henne inte, men efter att hon tränat henne på riktigt så var hon fast. Hon insåg nog att detta är en ponny som man har chansen att vinna med!!

Nu 2011 är Electra såld från ridskolan och hon ska få ett bra avslut på sitt liv, det är hon värd!


När vi vunnit DM!


Agnes och Electra!

Hästen som till största del gjort mig till den jag är idag inom ridningen!

/a


godmorgon

Vaknade precis och ser att den underbara solen lyser!! :D

Idag ska det handlas, städas, gå med hunden!?, kolla när Agnes tränar Kotten för Inger, ät middag med Sofia och sedan selånger. En dag med lagom mycket att göra skulle jag tro. :)



fick bli en bild på mamma och Wille när dom vann en klass och blev två i den andra i Timrå!

/a

HEAVEN STAY

ojoj kom precis hem från jobbet. är sjukt trött. sista dagen imorn på denna vecka. sen så är de bara en vecka kvar på denna fantastiska sommar! jag förstår inte. de har gått så oerhört snabbt så jag hinner knappt tänka! men är så lycklig och glad så de är lugnt! :))
men. ska inte skriva om jobbet. haha jag gör de typ i varje inlägg jag skriver så ni förstår nog fortfarande min känsla! JAG ÄLSKAR MITT JOBB! de är allt ni behöver veta!! :D

imorn blir de gå och äta med anna! skönt! vi har så mycket att prata om så de ska bli mycket trevligt :) sen blir de nog en sväng till selånger! :)

nu ska jag skjutsa hem min fina mormor! :D

världens bästa robban!!
/s

nu

Säger jag tack och godnatt för mig. Imorgon väntar en dag med massa roliga grejer! Mer om det imorgon. /a

18/8

Ett datum jag sent kommer glömma! Hela mitt liv blev annorlunda, mitt hjärta var för första gången med om att mista någon man älskar så otroligt mycket! Det gjorde ont, inte bara 1dag utan flera veckor...

18/8 - 2006 - Chakira "Kira" fick åka upp till himlen och galoppera på dom evigt gröna ängarna. Kira var den första hästen mamma köpte som sin egen, hon hade hand om henne från att jag var 3 år ungefär. Red in henne och lärde henne allt, dom tävla upp till LA dressyr och 1meters hoppning. Dock om hon inte hade haft pålagringen på höger bak hade hon kunna gått sjukt långt! För den här hästen hade ett hjärta av guld!

På hoppträningar vägrade hon väldigt ofta, vilket gjorde att mamma blev väldigt osäker. Hon stannade även på framridningen (har full förståelse över att hon stanna eftersom hon hade ont), dom hoppade några tävlingar och hon stannade ALDRIG inne på banan. När hon kom in på banan viste hon vad som gällde och hon gjorde ALLTID sitt bästa för att vara snabbast och felfri! 

Kommer inte glömma sista tävlingen dom hoppade, Kira hade vägrat på framhoppningen i vanlig ordning... Jag var skit nervös, och mamma med för den delen... Dom gick in och hoppade grunden utan problem, startar omhoppningen och mamma rider som på en ponny, snabbt och korta vägar, Kira hoppar och ser glad ut! Det räckte till en andra plats.


hästen som älskar att hoppa och som hade kunna gått hur långt som hellst!

Du kommer vara den hästen som har störst plats i mitt hjärta, för du var den absolut första och bästa! <3

/a
 

godmorgon

Ligger i soffan och hoppas på att jag ska vakna till och bli pigg snart... Kvart i 10 ska jag åka och hämta Matilda :) Fick en fråga om vad det är för ras på hunden som är på headern, och det är en spansk vattenhund. Han heter Mojje och är ett och ett halvt år, jag undrar ibland hur vi kunna leva utan hund! Han är den som ALLTID kommer ner och hälsar när man kommer hem, ALLTID glad och åå vad jag älskar han min lilla gosvovve! På tal om honom så gjorde han en "uppkörning" igår i lydnad, vilket han hade klara galant. Egentligen ska man gå en kurs innan man gör det där, men han klarade det ändå. Så nu i september ska han och pappa gå en kurs i tävlingslydnad, skoj!! :D Nej nu måste jag äta lite frukost innan jag måste ut och gå med mojje. Ha en trevlig dag ! /a

trött

Har hunnit med mycket idag, allt från att ta ner poolen, vara med Sofia och ridit + massa saker där i mellan :) är otroligt trött nu plus att jag ska upp tidigt imorgon för att rida ut med Matilda en sväng! :) - Godnatt /a

SOLEN!

Wihoooooo, solen lyser idag :') Så därför tänker jag passa på att vara ut så mycket som möjligt!


Peace!

/a

Birsta

Sune tyckte Kotten var en jättefin häst, han hade endast lite små saker som han lätt fixade till!! :D

Efter vi ätit middag åkte jag, mamma och Agnes till Birsta för att mamma skulle ha en tröja och Agnes en ny säkerhetsväst. Vi hittade allt vi behövde och lite till :) Nu ska jag se på bygg lov och läsa lite bloggar!


Kotten på bete

/a

Sommaren är kort

Inte ett moln så långt ögat kan nå
inte en droppe regn på flera dagar
med en glass i min mun och i sandaler av plast
går jag i solen och tänker på dig
ljusblåa dagar seglar förbi

sommaren är kort det mesta regnar bort
men nu är den här så ta för dig solen skinner idag
hösten kommer snart den går med vindens fart

Tomas Ledin har rätt det mesta regnar bort!!

Morgon morgon

Ännu en ny dag, med dåligt väder....! Ser ut som det är värsta hösten inte sommar. Aja finns inte så mycket att göra åt saken för tillfället...

Idag SKA jag städa garderoben, måstemåstemåste! Sen i eftermiddag kommer Sune och ska känna igenom Kotten, ska bli otroligt spännande att se vad han säger!


Kotten på näset förra året, våran hitills enda lokala hopptävling..


Kotten och Mojje förra sommaren


Knäppis hästen!


Agnes och Kotten på en träning

Nej ska ta och käka lite frukost!

/a

godnatt

Japp... Blir en tidig kväll för mig ikväll. Är trött och har inget bättre för mig så då kan jag lika bra ta och sova. :) /a

Bridesmaids!

Igår var jag, Sofia och Stina på bio och vi såg filmen bridesmaids. Det är en barntillåten komedi, handlar om en tjej som förlovar sig och som då ska gifta sig.

Bästa filmen jag sett på väldigt länge!! Skrattade så tårana kom, vilket det nog gjorde på dom flesta som såg den. Alla bör se den, ett tips!


tagen från google

/a

15/8

Hallihallå!

Har gjort det jag skulle göra idag, eller okej jag hann inte städa garderoben... så det får bli imorgon :) Var ute och sprang 30minuter imorse med Mojje, första gången han var med faktiskt. Han tyckte det var riktigt skoj!! :D


precis innan jag gav mig ut i skogen med regnet...

På efter middagen åkte jag till stallet och skritta ut Kotten barbacka med Therese och Humlan, mycket mysigt! :)

/a

Godmorgon!

Jahapp nu har sista veckan börjat... Vaknar och hör hur det ÖSer ner regn.. Pepp man blir på att kliva upp? NOT! Aja är upp nu iaf och åste väl ut med stackars hunden snart..

Idag väntas det städning av garderoben, springa en sväng och skritta ut min fina häst!


underbart

/a

tAKiDA!

lördagen den 13 augusti! absolut den bästa kvällen på hela sommaren!
åkte vid halv 12. hämtade josse och emma. sen bar de av till ånge.
satt upp tältet och chillade på festivalområdet.

vid kvart i 8 ställde jag och stina oss längst fram på dead by april. eller näst längst fram. stod två trogna fans till bda framför oss. då visste vi att vi hade en säker plats längst fram på takida!
längst fram hamnade vi. dom började spela halv 12.

helt fantastiskt otroligt bra. takida gjorde de igen! jag grät av lycka! äntligen stod jag där. men min bästaste stina, philip, hanna, johan och adam! de vaaar ju så bra! ljusshowen och världens bästa band. de går inte att beskriva med ord! dom är för bra för att vara sann!
robban ställde sig framför mig och sjöng rakt in i mina ögon! jag dooooog!!!!

fick tomas plektrum IGEN! hur stor är chansen liksom! och mattias tackade mig när jag skrek att jag älskade dom! haha!! fick två till plektrum, en handduk och spelschema av peter också! tackkkkkkk bästa du!!

ja. jag kan somsagt inte beskriva med ord. de va en magisk kväll!!
nu blir de bio med mina käraste bästaste finaste vänner!!

vilket kärleksinlägg de blev! :D
jag svävar på moooln!!!
världens bästa!! <3

puss sofia!

Länge sedan!

Japp var ett tag sedan nu, men har jobbat i stallet från halv 7 till 2 mån-fred... Kom hem sovit en stund, gjort nåt annat somnat runt 9 på kvällen. Haha, det är sjukt jobbigt att ha hand om barn från 9-2... Menmen, det är ju roligt också!! :D

Imåndags var jag och Vickan på giffarna och fick gå VIP! Mer om det imorgon!

Imorgon börjar sista veckan av lovet... och jag är äntligen LEDIG! Och eftersom jag är ledig ska jag försöka ta och springa så mycket jag hinner så inte kroppen får värsta chocken när vi ska på ego första gången. ;) 

Ikväll väntas det bio med mina fina vänner Sofia och Stina!


Hästen som har alldeles för mycket energi!
/a 

bästa produktionen!

en vecka till har gått av sommarlovet nu. eller av jobbet. lever i en dröm. vill inte vakna upp. jag vill bara kunna allt som har med film att göra och bara kunna. utan att hålla på att plugga. känns som att jag inte får komma tillbaka till detta förens när jag är klar. och när är jag klar. jo aldrig. de känns som jag har noll koll på mitt liv och ja.. vi får se hur de blir. vad vill man bli? bildproducent? A-fotograf? B-fotograf? C-fotograf? FAD? SAD? producent? ljustekniker? elektriker? alltså. de snurrar i min skalle!

men iaf. jag älskar mitt jobb! de är ju världens bästa produktion! åh. i love it!

idag va de även sista dagen för våran inspelningsassistentkollega. hmm.. känns ju sådär tycker jag :( emil borde vara kvar hela tiden! menmen :(

imorn smäller de!! tAKiDA! åker vid halv 12. ska bli så förbannat roligt. jag SKA stå längst fram! ååh :')

tänker på min finaste picis!



MILANA!

precis hemkommen från en uteritt med amanda, alcama och milana! de spöregnade men de va fantastiskt roligt!! hoppade lite i hoppstigen och de blev nån galopp! hade nästan glömt den pirriga magkänslan när hästarna springer allt va dom har för att "komma först upp för backen" :) nu är den tillbaka igen!!

har haft en otroligt skönt helg i amandas farmors stuga med amanda stina och anna! välbehövligt! vara vara efter veckan som va!

nu peppar vi en jobbvecka till! ska bli otroligt roligt! har spelat in klart på alnö nu. var där i tre veckor och nu ska vi ut på olika platser sen 1½ vecka i ett annat hus! :) ska bli spännande! teamet är helt underbara så ser bara framimot att jobba hela tiden! :)

och på lördag är de världens bästa takida!!!! jag kommer dö! jag SKA stå längst fram! jag ska! de ska bli så bra!! ååååhhh! :'))


/s


5/8

Coolt att det gick att blogga ifrån mobilen! :D

Jobbade min sista dag på Sca idag... ganska skönt! Nästa vecka blir det till att jobba i stallet med morgon utsläpp och läger. Ikväll far vi iväg på en mini semester, ska bli otroligt skönt!

Jag har sååååååå här ont i mina lår, aldrig haft sån träningsvärk i dom förut... Usch känns dom att jag sträckt musklerna typ..? :O Nej måste fortsätta packa!


Göteborgsskärgård!

/a

test

Testar att blogga ifrån mobilen :)

4/8

Hejsan!

Trött jag är nu! Och lockan är endast 20 över 7.... bra ANNA! Jobbade idag, kändes lite sorgligt att göra allt för sista gången... det jag gjort 15dagar skulle jag nu göra 16de och sista gången... Men det gick ju bra iaf! :) Imorgon ska jag också jobba men ska få göra en annan grej då :)

När jag slutat for vi direkt till juniskärs café och åt middag, tacobiffar åt jag, mycket gott!! Sen åkte vi iväg till stallet och jag red Ford runt travbanan och i paddocken... spännande häst! Otroligt svår, inte min typ precis.. men det var roligt att få prova! :D

Imorgon efter jobbet åker jag, Amanda, Sofia och Stina till Amandas stuga och tillbringar helgen där.. Ska bli skönt att bara få vara och ta det lugnt! På måndag väntar jobb i stallet!


Stina, Sofia och Amanda på giffarna!

/a

3/8

Hello!

Har jobbat från kvart över 7 till 5 över halv 4 idag. Gick bra, dagen gick bra som vanligt nu när jag lärt mig allt jag måste kunna. :) Efter jobbet åkte jag hem och vi åkte till stallet för att rida Kotten, dressyr för mamma. I skritten och traven gick det jättbra, han kändes riktigt fin! Sen skulle vi galoppera lite och han blev lite överladdad! Så det var några gånger han drog iväg och en gång ett luft språng, men roligt som jag tycker det är skratta jag bara. Medans mamma säger "Anna sluta skratta" i bilen påvägen hem sa hon "Du ser alldeles för glad ut för min smak...." Haha. men tillslut lugnade han ner sig liiite och han var iaf avslappnad några steg och då avslutade vi direkt.

Imorgon väntas jobb sen en uteritt på Ford till egoboy med Malin, skoj! :D


Kottis på bete hos Åsa!

/a

2/8

Halloj!! :)

Träningsvärk or WHAT!?!? Kom knappt upp ur sängen imorse.. och kan knappt gå fortfarande. Nu är det bara fortsätta träna, kanske blir en sväng imorgon efter jag ridit om jag orkar.

Idag jobbade jag till halv 4, efter så träffade jag upp min klasskompis Sofia Backlund. Vi gick och åt, satt vid ån, spela lite basket, träffa Halvarsson och hade allmänt trevligt! Nu sitter jag och ser på allsång, ska ta en dusch och chilla lite innan det blir tack och godnatt.


Mojje kan flyga!

/a

PREMIÄREN är gjord!

Japp, nu har jag varit ute på en tur. Känns otroligt skönt MEN, jag har redan ont i bena..... Sprang typ runt fiskedammen, fast det var inte raka vägen dit och hem. Men iaf när jag sprang där runt spåret så inser jag när jag är över ORMEN att det ligger just en orm där. Jag fick panik och ökade farten ganska mycket, hjärtat hoppade upp i halsgropen!

Nu står det grillning på schemat och imorgon jobb igen!


En bild ifrån semeterna!

Peace and love!
/a

1/8

Ny månad, nya möjligheter!

Lämnar allt bakom mig och blickar fram åt. 1 veckas jobb kvar, skolan börjar snart, några ämnen som ska bli riktigt skoj att läsa, ser fram emot träning med mig själv och hästen, en utlandsresa och snart är detta år slut! 

Börjar med att ändra min ovana från att inte ha tränat på lite drygt 2 månader till att börja springa igen. Kör igång direkt!

/a

RSS 2.0