silence calls when we cry

oj va jag absolut inte alls har haft tid att blogga! har haft två fanastiska dagar måste jag säga!!

igår. åkte jag ja. och mötte tomas. skulle göra ett yrkesporträtt med honom som jag ska göra till min film c kurs. (han är takidas ljustekniker & produktionsledare), så kom på att han repar med takida hela tiden nu tills de åker ut på sin burning heart tuné imorn! så fick komma när de repade. filmade och intervjuade tomas! blev väldigt bra. blev bra i kameran. hoppas de blir lika bra på datorn sedan och jag har nått att redigera ihop! kanske lägger upp filmen när den är klar:) om jag får för tomas! hehe

men ja också takida. ja. åh va underbart de var. alla var bara så otroligt trevliga och kom fram och presenterade sig när jag kom. hela teamet. man kände ju sig verkligen välkommen, helt klart! 
fick vara med när de repade igenom nästan allting två gånger. så fantastiskt! svävade på moln hela tiden! massa massa örongodis och ögongodis! är otroligt tacksam att jag fick komma tacktacktack tomas! är sjukt laddad till att se dom nu!!! 


och IDAG. fick jag min fanastiska studenmössa! den va fin:') är glad! sedan åkte jag och hämtade ut takida biljetterna till den 23 mars då de kommer på stadshuset! ska snart köpa biljetter till den 14 då de spelar i stockholm!! jag och stina! åh. kommer bli magiskt!! :')

takida rep! :)
studensmössan!!
två bilder sen de bara va så otroligt fint ute!!
imorn ska jag rida ingers finfina zindris!!
fiskbensflätan jag hade för någondag sedan!
/s

senaste gången jag minns var jag nog 17år....

Hejsan!

Sitter på skolan nu och ska ha skapandeveksamhet, som första lektion. Åkte till stallet kvart över 8 imorse och fixa Kotten så Inger kunde tömköra honom. Var hemma kvart över 10 blev en snabbis hemma innan jag åkte till skolan halv 11 :)

20 över 11 stod core på schemat, träningsvärk imorgon? ABSOLUT! Har käkat lunch och så nu :)


random bild på datorn

Ska gå iväg på lektion nu, tjingeling!
/a

det har gått flera veckor

Hello!

Sitter hemma i soffan under en filt och dricker varmchoklad ihop om att få tillbaka värmen. Har varit i stallet till morgon eftersom Kotten hade tappat en sko så kom hovslagarn vid 8. Men eftersom jag tänkte att jag inte skulle vara där nå länge så drog jag bara på mig täckbyxorna utan långkalsonger, tog även mina icke varma stallskor..... Sen visa det sig att det var -15 ut, så det var jävligt kallt!!

Igår var jag och Sofia på timrå matchen, väldigt roligt och behövligt. Eftersom vi hade väldigt mycket att prata om! Matchen tycker jag var helt okej och kolla på också, dom spelade betydligt bättre igår än när vi var där sist. :) Timrå vann i förlägningen, 1-0.

Nej nu ska jag bli lite varmare och klä på mig nå kläder att ha i skolan. Sen åka in och börja dagen, peace!
/a



trött efter dagen

Har varit hemma ett tag nu. Har lärt mig väldigt mycket idag, samtidigt som det var ganska mycket repetion. Känner mig iaf redo för att ha tävlingarna i sommar/höst! :)

Snart bli det middag och sen ponnyakuten, hoppas ni får en fin kväll!



/a

Vart jag mig i världen vänder

Godmorgon!!

Idag är det söndag, den dagen som dom flesta inte gillar.... Men jag kan villigt erkänna att idag gillar jag den! Jag och Åsa ska nämligen in till stan och gå på tävlingsledarutbildning! :) Jag hoppas verkligen på att lära mig massor, speciellt tdb....

Imorgon är det skola igen, ny vecka nya möjligheter! Måste göra mig klar nu, tjingeling!



/a

du bara får mig att hänga, hänga kvar

har precis tagit mig hem från stallet!
red en sväng till tallstugan på apollo. helt själv. och de va så otroligt mysigt och roligt! han va galet pigg. men jobbade på väldigt bra. han tyckte de nog va lika roligt som jag! väldigt trevlig häst att jobba med må jag säga!! :)

igår tillbringade jag min kväll med fina fina malin och emma! vi var på allstar och åt. sedan åkte vi vidare på innebandy. mycket trevligt!! 
sedan åkte vi till micke en snabbis och prata med dom. sen vidare till joel och prata med honom. sedan på tandoori en sväng, typ 10 min ;) 

åkte till kovland och sov hos emma. eller satt och prata ett bra tag om livet innan vi somnade! 

de va en fantastiskt mysig och rolig kväll måste jag säga!! har ju absolut världens finaste vänner som jag tycket om otroligt mycket! ni är guldvärda måste jag säga! 

nu ska jag nog ta och se lite tv, sova och sedan äta middag:)
/s

haha emma tog en smygarbild igår! mycket vacker!

men var är den där regnbågen?

igår va de en bra dag. skolan hela dagen! sen red jag finaste lilla zindra med stina och bernard. mot ego boy. de gick väldigt bra! hon va avspänd och snäll! :) så de va väldigt roligt!!
har precis städat ur mitt rum! eller de som går typ. får fortsätta på söndag! jag har köpt mig en ny säng!!!! den kommer på måndag! överlycklig tjej! går från 90cm till 160cm! hehe:D de kommer nog bli grymt!! 

har haft mig en bra vecka. går mest runt och väntar, väntar, väntar och väntar igen!!!! ...
ikväll ska jag tillbringa min kväll med fin fina vänner! emma och malin :')
ska snart åka. ska äta på stan sedan ska vi på innebandy! kan bli spännande! sen får vi se vad som händer:) 

nu måste jag byta om sedan ska jag åka:) hörshej!
/s
hhahahahah!!! detta var för typ 2-3 år sedan! snyggt måste jag säga. bara LITE över redigerad! haha
har även EMD tröjan på mig! bodde i den då! hahaha! jag dör!

good feeling

Hejsan!

Sorry för sämst uppdatering, men det har inte hänt så jätte mycket... Har inte tid att skriva nåt nu heller tänkte bara slänga upp några bilder jag tog precis, så fint ut nu!!

Sorry men blogg.se vill inte ladda upp dom, det är nåt fel, som vanligt! Dom kommer ut senare när det går!

/a

en stjärna lyser så klart

Goddagens!!

Sitter på skolan nu, fastän att jag är ledig... Och jag gör inget jobbigt chillar bara, försöker ge Vickan ett stöd i pluggandet! Jag är dock döhungrig! 

Hos sjukgymnasten gick det bra har fått nya jobbigare övningar att göra i en månad nu innan jag ska tillbaka! :) 

  
jag och kotten för längesedan

/a

resten av ditt liv

Ska lägga mig i sängen och göra mina kvällsövningar, sen sova. Ledig imorgon, ska då städa bilen och lite sånt på förmiddagen. Klockan 1 ska jag till sjukgymnasten senare in till stan och träffa Vickan sedan vidare och kollar på hockey. Fick gratis biljetter till sundsvall hockeys hemma match imorgon!


/a

jag gråter bara i regnet

Trött i kroppen? JA!

Var ju på ego idag, gick bra men var jobbigt. Jag började med att pröva mig vad jag kunde göra och inte göra... Alla typer av cyklar gick bort... MEN crosstrainer gick bra, så stod på en sån i 10minuter typ, sen började det göra lite ont, så slutade då... Sen körde jag arm och mag maskiner i 45minuter typ och avslutade med plankan!

Nu börjar ponnyakuten, ÄNTLIGEN!!! :D


google bild!

/a

inatt finns ingen väg tillbaks

JAG ÄR GLAD LYCKLIG OCH HELT FANTASTISKT OTROLIGT PIRRIG OCH GLAD I HELA KROPPEN! nu vill jag bara till skolan skolan skolan! de har förhoppningsvis hänt någonting alldeles fanastiskt underbart! och JA! vi får se hur de blir. jag kan nog tyvärr inte berätta ÄN vad de är men :') lycklig är jag iaf:D!! aaaah

har typ nästan nyss kommit hem från ego. tränade cirkus i en timme. allt från kondition till styrka. i cirkelrummet. så tränade typ hela kroppen! de va väldigt skönt! välbehövligt!! 

nu ska jag nog faktiskt se apflickorna för första gången!! linda molin är ju en av huvudrollen i den filmen, hon va ju även huvudrollen i bitchkram! så de ska bli spännande:)! 

imorn börjar jag min film C kurs. ska bli roligt. jag ska ha de två dagar i veckan nu! så kommer nog hinna med en hel del :)

/s
en av kvällarna/nätterna vi jobbade i somras :)

det känns som jag gett allt jag kan ge

som ni såg igår så var anna och jag på hockey timrå - aik igår! sämst match men de va ändå fantastiskt roligt måste jag säga!! de va längesedan jag spenderade min kväll med anna! så de va väldigt roligt! :') fina fina vän! 

åkte hem. sedan åkte jag på bio med amanda axel och joel! såg the darkest hour 3D. spännande film måste jag säga. alltså inte spännande spännande utan ja. rätt konstig! ganska bra! bättre har jag sätt men:) 

var ute och åkte lite med amanda sedan. hämtade bror på alnö. var väl hemma vid halv 4 typ!! 

har preciis kommit hem från stallet! har ridit zindra runt västbo med therese och humlan! väldigt fin häst & sällskap! älskar västbo turerna! de är så mysigt:')

nu ska jag byta om sedan åka somsagt till ego med anna! kan bli spännande. var ett tag sedan jag tränade nu! 

/s
hahah hitta en fantastiskt gammal bild på mig och anna! :')

hela världens hunger samlad i mig

Tjolahopp!

Jag imorse bestämde jag mig att jag skulle med pappa och Mojje ut på morgon promenaden. Vi åkte till klampen och gick ett varv runt ön, pappa påstod att det endast var två km... Det var det knappast, speciellt när man var tvungen att gå omvägar för att ta sig runt träd och grejer... Vi var ute typ en timme, är typ helt slut nu!

Sitter och kollar på tjejernas super-g nu, ska fixa en film åt Inger från när Zindra hoppa igår. Ikväll ska jag och Sofia på EGO!!


pepppppppp!

/a

krossa allt

Hejsan!

Vet inte vart jag ska börja, men kan ju meddela att jag och Sofia var på Timrå idag och dom var rent utsagt S Ä M S T ! Men lika kul för det kunde vi ha, haha! :D Innan vi åkte till Timrå var vi in på birsta en sväng, jag köpte nya jeans eftersom mina sprack i fredags....

På förmiddagen red jag också ut Kotten en sväng i skritt, mycket roligt! :) Kändes mycket bättre än sist när jag satt på honom, även fast det gjorde lite ont mot slutet och när jag klev av. Men det är sånt man kan stå ut med! :)

Har precis ätit en gooood middag och ska nu se på lite tv!


härligt väder

/a


ensam men stark

... dagen går bara utför just nu... Missade även 4an så var tvungen att vänta 10minuter till.. Sen när jag och Sofia gick från bussen till skolan gick byxorna sönder också, precis vad jag behövde!! Sen att jag ska lämna in min analys på historian idag och rapporten om östersund som är halv klar ska vara inne idag gör det inte lättare. Känns som att jag vet vad jag har att göra ikväll... Ska desseutom skritta ut med Vickan idag, hoppas otur har vänt då iaf!


/a

genom hela ditt liv

Känns som fredag den 13 har börjat bra, eller??? För det första vakna jag alldeles för tidigt, sen frös håret när jag gick till bussen. Väl nere vid hållplatsen så eldade dom som bor där, så lukta rök nu... Sen bestämde sig chaufföre över att han inte skulle köra till stan utan till bommen istället så vart tvungen att gå ut och vänta på nästa buss = kommer missa 84an...... Hoppas dagen fortsätter bättre! /A

smärtan är blind

Förlåt för att det inte blev någon bloggning igår! Men kvart över 6 åkte jag till farmor och var där innan jag gick till bussen som gick strax efter 7, till stockholm. Vi som åkte var dom som läser MIBAS och förskola skola, så några tvåor och några treor. :) Vi åkte ner för att se en teater-föreläsning som handlade om våldtäkt, och den var väldigt bra och man blev otroligt berörd av det som hände på scen... fy vad hemskt asså! Det var en som svimma till och med, för det var så hemskt...

När det var slut åkte vi in till centrum och fick spendera typ 2timmar i affärerna. Jag fick med mig en kofta och tre paket hårspännen från bik bok, en everest fleece, nike munktröja och ett par tygskor allt det från stadium. Summan blev 415kr och hade det inte varit rea hade det blivit 1457kr, så jag är grymt nöjd!! :D

Åkte hem vid 5 också stannade vi och åt i Gävle bro, var hemma vid 11... Vi skulle få sovmorgon idag, börjar alltså klockan 1 och vem kan inte sova som vanligt? Less man blir när man är trött till och med och det inte går....


två bilder ifrån Stockholm, dock sämst kvalite hade bara mobilen...

Ska duscha!
/a

har alltid varit säker på att jag kan göra fel

Fysjutton!! Har sovmorgon idag, det innebär att jag fick sova till halv 8 istället för 6. Men jag var så sjukt trött så jag tog mig knappt upp ändå.... Väl uppe så gick jag och tog på mig täckbyxor, täckjacka och varm stövlarna för att gå en sväng med Mojje. Sen in och göra sjukgymnastik och duscha.

Igår bokade och och Sofia Backlund tåg, vi ska nämligen ner till göteborg sista helgen i feburari! Ska bli himla roligt!!! :D



/a

jag har varit i alla städer

kom precis hem från willes kalas! lillevännen fyller 7 år idag! tiden bara går så fort så hinner ju knappt tänka!!

idag har jag typ försovit mig. gick inte på första lektionen! hade redovisning på svenskan med jossan. gick sådär! men aja. de är över nu iaf:) slutade runt halv 3.

gick till stenstan och träffade amanda malin emma och astrid! fikade lite med mina finfina vänner!! väldigt trevligt! dom är så bra :') precis va jag behövde!! 

imorn har jag sista lektionen i film b. rätt skönt! även rätt skönt att veta att man får ett MVG i den kursen också!! lycklig :') gäller att ligga i så man få de i c-kusen också!! fettpepp!! 

/s
hoppetränade finaste milana igår!!! gick superbra! bästaste hästen!

och hon viskar till mig

Godmorgon!

Det tar emot lite lätt att kliva upp till skolan... Och minst sagt idag, börjar nämligen 1 och kliver upp 6 liksom...! Men eftersom jag inte orkade plugga nåt i fjällen får jag väl ta och göra det idag istället. Så ska åka in på skolan och sätta mig hoppas för guds skull att jag får något gjort, för det måste jag!

Aja har MIBAS på eftermiddagen, då ska jag och Göran försöka hitta en ny praktikplats :)

Nej nu måste jag göra mina sjukgymnastik övningar, hejdå!


/a

jag är ju här och väntar på dig

Sorry för att jag inte heller ha bloggat, men har inte orka suttit vid datorn....

Nu har jag iaf tagit mig upp ur sängen, sjukt trött fast än att jag somna halv 10! Idag blir det skola, sen iväg till björkbacke och löshoppa min fina häst!

Måste göra mig klar och göra sjukgymnastik innan jag går til bussen..


/a

i don't even hear, I don't care

jag har absolut inte alls haft tid att blogga! 

i fredags va de en väldigt bra dag! 
var hos joel först. sedan åkte vi och hämtade axel. också åkte vi tre + dennis, stina och fredrik till kovland. kollade på när malin och amanda pratade om afrika resan för massa människor. malin sjöng även! väldigt fint och väldigt bra va allting:)! 

sedan åkte jag joel axel amanda och stina till niklas och spelade lite spel och hade de väldigt mysigt:) 


igår, lördag. red jag och amanda till västbo med milana och alcama! de gick otroligt bra. finfina hästar:')
red även finaste dusen också! kallt men de gick bra!! 

på kvällen åkte jag malin emma stina dennis joel yanko niklas axel pontus & astrid och bowlade. de va fantastiskt roligt!! fina vänner man har må jag ju säga:') 

idag har jag ridit zindra med therese och humlan! dukig häst:))! 

nu ska jag snart sova. dötrött!! skola imorn!! 

bra till den som orkade läsa hela detta inlägg också!!
/s

När jag går ner

Hejsan!

Har varit hemma och plugga nu och chilla lite. Vaknade och var dunder förkyld, snorig och ont i huvudet. Tagit ipren och nässpray, så nu är jag laddad för att gå till backen med Mojje. Läju bli helt slut!



/a

BILDER!











/a

snurra flaskan, jag har aldrig, sanning eller kosekvens

oj vilken dag! känns som om jag är överkörd av en bulldozer typ!

klev upp vid kvart i 6. åkte till stallet. åkte in på stallplanen och såg att hela anläggningen var kolsvart. alltså strömavbrott! jag och jessica hade stallet ensamma. de regnade och de va glashalt! vi tog på oss pannlamporna. täckade hästarna. släppte ut dom. och sen mocka till alla! de va mörkt! men de gick mycket bra tack och lov. hästarna va snäll :) 

kom hem vid kvart i 2. somnade i sängen. åkte med mamma till birsta. provade lite sängar på jysk & ikea. ska till sjödins imorn och kolla också! :) spännande!

klockan är just nu väldigt lite och jag skulle lätt kunna gå och sova nu! haha 
jobb samma tid imorn också! :)

jag skulle kunna göra vad som helst för att denna fantastiska häst skulle komma tillbaka!
jag saknar dig finaste picis!
/s

hela liver var ett disco

Goddag!

Sitter i soffan nu och äter nötter, softis! Har gått otroligt mycket idag (för att vara mig alltså) så är helt slut nu :) Nu väntar middag och sånt, spel och chillighet!

Bloggar imorgonbitti och lägger ut bilder då på Mojje från idag!

/a

backen

Hejsan! Bloggar direkt från backen nu ;) står nere med mojje och kollarnär min kusin tränar :)det snöar och är riktig vinter här! Otroligt härligt!! :D näe nu min mobil insnöad, hörs hej! /a

dj, gör så att han och jag kan flyga hela tiden

HEJ alla glada fantastiska människor! idag är de väldigt blandade känslor!! 

har varit med joel amanda och axel heeela dagen! va väldigt roligt. åkte faktiskt till stallet. tog in hästarna och red en sväng i ridhuset! det gick mycket bra! :)

efter så åkte vi till stan. amanda och axel åt på subway! sedan så åkte vi hem igen! haha
tog bilen tillbaka till stallet. hjälpe assistenterna lite och grejade på i stallet.

jobbar stall imornbitti med jessica! skönt med lite jobb må jag säga!! 

igår hoppade jag milanis! de gick inge vidare på framridningen! men hoppade riktigt riktigt bra!! så de va fantastiskt roligt:) 

nu ska jag kasta mig i sängen och se skilda världar! hehe!
/s

hej mitt vinterland

Far iväg upp till fjällen nu, ska bli skönt att komma bort ett tag. MEN åker dit med blandade känslor... Vet inte riktigt hur jag kommer reagera när dom andra säger "Anna, nu drar vi till backen. Syns sen!" Tur att jag har min vovve som också ska med :')!

Kommer ha tid med att göra min uppgifter i skolan som ska in efter lovet, träna upp mitt knä genom att bland annat gå längre sträckor än vad jag gör hemma. Kolla när min kusin tävlar (i utförsåkning, vet inte vilka grenar) men det ska tydligen vara Sveriges största ungdoms tävling, dom räknade med 500-700 starter, galet många! Sen inte att glömma så är det after ski alla dagar vi är där, och det kan jag ju gå på iaf. :)


mojje dagen han kom hem till oss!

Vi hörs mer när jag har tid där uppe!
/a

säg bara till när var hur

Drar till stallet nu ihop om att mitt knä ska vara redo för att sätta sig på en häst, min hjärna är iaf redo!


min lilla stjärna

/a

i taxin i tarappen i hissen i hallen

GODMORGON!

Trött tjej? Ja, sjukt trött tjej! Blev inte som planerat igår, eftersom att efter globen så visades Kronjuvelerna. Det är en ny svensk serie, som bland annat Björn Gustavsson är med i, han var dock inte med i första avsnittet. Men jag tycker den verkar vara bra, lite läskig (a)!

Men eftersom den slutade vid 10, så somnade inte jag förän vi 11 strax efter... Och eftersom det var andra dagen jag gjorde det och jag bara kan sova till halv 8 är jag väldigt trött nu! Fattar inte varför det inte går att sova längre....

Ska iaf se på tv och äta frukost nu och göra min sjukgymnastik!

/a

flickan och kråkan

Hello!! Sitter och kollar på sammandrag ifrån globen nu :) har varit i birsta med mamma en stund och nu har vi grejat lite till imorgon! Fixa kaniner, tagit fram lite kläder och letat hörlurarna som tog sin lilla tid.... Gav nästan upp :( men så låg dom i en jacka :D ! Ska se klart det här sen greja lite till innan det blir sängen. Tidig morgon imorgon för att hinna fixa allt + RIDA för första gången på 2 månader :') ha det bäst! /a

jag vet att jag är din

sitter just nu på tant anki och fröken sara med amanda och malin! dom planerar lite inför fredag då dom ska prata i kovland om afrikaresan! kan bli spännande!

men nu är de mest skratt och de blir inte så mycket gjort men ;) haha

sen blir de stallet. rollen fick vila idag då han har gått i 5 dar i rad! sen ikväll blir de att träna milana:)


jag tänker på dig ibland

Tjo alla läsare!

Nu drar jag och mamma till stan/birsta lite olika för att fixa lite saker. Vi hörs senare, kommer att ha med datorn till fjällen så blir förhoppningsvis bloggning då för min del. :)


mojje får stå för bilden igen :)

/a

Bilder...

.... från kameran!



alla är oredigerade
/a

Good life

Känner att uppdateringen på bloggen nu är sjukt bra (bra för att vara oss, hehe). Har fixat musik till mobilen nu, så jag är laddad till fjällen!! Sen har jag även flyttat alla bilder på kamran så den är tom när vi far. :)

Sitter och pluggar nu, koreakriget otroligt roligt, not! Finns mycket annat roligt man kan göra på lov... Aja sånt är livet ibland. Ska skriva lite mer nu innan jag ska göra sjukgymnastik, äta lunch sen åka med mamma och uträtta lite ärenden :)!

Mojje bilder som pappa tagit:




/a

lampan släcktes i din hall och jag gick hem igen

godmogon alla glada! pinsamt nog så är det första gången på hela lovet som jag går upp i tid. och i tid. klockan är 11. haha! kanon må jag säga!

ska åka med jossan till hööks en snabbis. kanske stannar på stan med amanda och malin. vi får se. eller så åker jag direkt till stallet och rider rollen! får se hur dagens planer ser ut :)

mitt ego kort är även slut. eller får inte träna där mer :( funderar om jag ska köpa nytt för denna termin! men de ÄR ju så dyrt!..

nu ska jag göra mig i ordning! skriver kanske kanske ikväll!!
/s


godmorgon....

.... Ligger i sängen och orkar inte kliva upp, men är ju kissnödig så måste väl göra det ändå. :) Hade egentligen tänkt följa med mamma och Agnes till stallet, men stannar nog hemma och pluggar istället. Hoppas ni får en fin dag, så höra vi ;) /a

the birth of a song, the death of a dream

KAN inte sluta lyssna på det är så jag säger det med håkan!! den är ju så bra! :')

men igår! var de nyår. hade det fantastiskt må jag säga!!
tillbringade dagen först med amanda i stallet. va ute och gick med finaste rolle! han blåser ju upp sig ibland och är rädd för allt.. haha nu börjar de märkas att han har stått i tre månader! men annars är han snäll:)

sen tillbrinade jag kvällen hos astrid! 
med malin, astrid, amanda, stina, emma, anna, axel, pontus, niklas, axel, anton, albin, kristoffer, yanko, jakob, basse, august, och joel! blir fantastiskt pinsamt om jag har glömt nån!! förlåt isånnafall:(( minnet sviker mig..

vi åt. lekte lekar. pratade och hade allmänt trevlig:D de va otroligt roligt att fira nyår med alla dessa fina människor! tackar allihopa för en sjukt bra kväll!! ni är fantastiska hela högen! :') 

nu ska jag hoppa ner i sängen och se mermermer av skilda världar:)
/s 




och det känns som jag har gett allt jag kan ge

eftersom jag har världens tråkigaste liv just nu så kan jag ju fördriva tiden med detta.. haha kan bli spännande. vet inte va jag har gett mig in på!


året 2011 är slut, hur var ditt år?


Du under 2011..

Har du gråtit? - ja

Har du skrattat? - ja

Har du sovit i tält? - jahua!

Har du sovit under bar himmel? - ja de med!

Har du varit på Gröna Lund? - ja

Har du varit på Liseberg? - nej

Har du varit på Kneipbyn? - nej

Har du varit utomlands? - nej

Har du varit i en annan stad? - ja!

Har du bott hemma? - ja

 

Dina vänner under 2011..

Har en vän dött? -nej

Har en vän sökt tröst hos dig? - ja

Har du sökt tröst hos en vän? - ja

Har du sovit över hos en vän? - ja många

Har du varit kär i en vän? - nej

Har du fått mer en fem nya vänner under året? - jahua!!

 

2011 har du:

Har du pussat någon? ja

Har du varit tillsammans med någon? nej

Har du varit kär i någon? nja

Har du  sovit med någon av motsatt kön? ja

 

När har du som mest..

Gråtit under 2011? väldigt blandat må jag säga

Skrattat under 2011? alla mina fantastiska vänner

 

Denna månad...

Har du varit kär? - njaa

Har du kysst någon? - ja

Har du pussat någon? - ja

Har du kramat någon? - ja

Har du skrattat? - jahua!

Har du gråtit? - ja

Har du varit glad? - ja

Har du varit ledsen? - ja

 

När...

Grät du senast? - för någon helg sedan!

Skrattade du senast? - nyss!

Duschade du senast? - nyss!

Lyssnade du på musik senast?- nuuu!

Hade du kul senast? - nyss med stinis!

 

Vem..

Kramade du senast? - måste vara amanda!

Pratade du i telefon med senast? - robert karlsson

Fick du sms av senast? - emma sjöberg

Hade du tråkigt senast? - minns ej

Tycker du om någon just nu? - ja!!

Jag samlar på? - minnen!

Gröna eller röda äpplen? - röda

Vem ringer du när du är arg/ledsen? - amanda jonsson

Vilken tid gick du upp idag? - hehe vid 6!

Har du sovit i din egna säng inatt?- ja

Har du sovit ensam inatt? - ja.

Har du strumpor på dig nu? - tofflor

Hur svarar du i telefon? - olika!

Vad ska du göra ikväll? - sova typ!

Vad ska du göra imorgon? - tilbringa dagen i stallet!

Var vill du bo när du blir stor? - i stockholm!

Vad vill du bli när du blir stor? - B-fotograf, ljudtekniker eller bildproducent(y)

Är det okej att gråta? - ja

Vilken årstid tycker du bäst om? - sommaren

Skulle du göra om du vann en miljon? - skaffa en egen lägenhet & resa

Bär du glasögon eller linser? - nej

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? - viktigt och viktigt. nej

Har du piercing? - nej

Har du tatuering? - nej

Vill du gifta dig? - kanske!!

Vill du ha barn? - nej...

Solar du ofta? - nej

Är du bra på att laga mat? - absolut inte

Gillar du att dansa? - haha nej!

Hur vig är du? - fantastiskt stel!

Vilken är din favoritglass? - oj svår!

Tror du på ett liv efter döden? - hmm.. kanske

Är du morgon eller kvällsmänniska? - helt klart en kvällsmänniska!

Vilken ögonfärg har du? - bruuuna

Vilka hårfärger har du haft? - brunt, blond när jag va liten

Är du beroende av något ? - måste svara, mobilen faktiskt!

Senaste låten du hörde? - håkan hellström - tro och tvivel

Brukar du bädda sängen? - nej.. hehe

Har du kysst någon under den senaste månaden? mmh! :)

Vad var det senaste du sa? - oj de minns jag inte

Saknar du någon nu? - ja fantastiskt mycket!!

 

Kärlek:

1. Är du singel nu? - ja..

2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? - långa

3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? - japp. helt klart

4. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? - ja.

5. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? - de med

6. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? - nejhua!

7. Har du varit på en blind-date? - nej

8. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? - ja

9. Saknar du någon av dina ex? - -

10. Somnat gråtande pga kärleken? - japp typ

11. Brukar du tänka på dina ex? - -

12. Nån kärlekslåt som påminner dig om någon? - nej

13. Har du nån bästa vän? ja!!

14. Är du ofta med dina vänner? - ja! mest hela tiden

15. Vad brukar ni hitta på? - väldigt olika!

16. Bästa minnet med nån vän? - har galet många fina minnen!

17. Säg namnen på några riktigt bra vänner? - alla mina vänner är riktigt rikigt bra på sina olika sätt!!

18. Kan du vara dig själv med dina kompisar? - ja helt klart

19. Vem vet mest om dig? - amanda!!

 

Den du sist:

20. fick en puss av?

21. låg med dig i samma säng? -  amanda

22. delade ett riktigt skratt med? - alla mina fina igår!!

23. Skrev till dig på msn? - anväder icke msn!

24. Du skrev till på msn? - -

25. Du gick på stan med? - mamma!

26. Som ringde dig - rooobert!

27. Du ringde? - amanda!

28. Du höll i handen? - stinis

29. Sagt att den tycker om dig? - amanda! haha

 

Övrigt:

38. Sovit i en annans säng? - amandas!

41. Hoppat i en bil med folk du just träffat? - ?
42. Blivit tagen av polisen? - nej!

43. Smugit ut ur ditt hus? - ja!

44. Haft känslor för någon som inte känt det samma? - ja..

45. Struntat i skolan för att göra något roligare? - hehe ja!

46. Sovit i en säng med någon av motsatta könet? - ja


Om dig:

47. Hur gammal är du? -18 och lite till

48. Hur lång är du? -  1.74

49. Vart bor du? - sundsvall

50. Är du nöjd med ditt rum? - de duger! 
51. Vilken är din riktiga hårfärg? - ljusbrunt

52. Vad väger du? - för mycket! 
53. Har du någon sjukdom? - nix!

54. Är dina föräldrar skilda? - nej!

55. Gillar du skolan? - onsdagar! haha

56. Hur svarar du i telefonen? - olika!

 

Bästa:

65. Vännen? - har många fantastiska bästa fina vänner!!

66. Kyssen? - -

67. Datumet? finns ju mååånga bra datum! men 22/12-11 va ju inte fel:')

68. Låten? - just nu. tro och tvivel - håkan hellström 
69. Filmen? - finns för många!

70. Sporten? - riiida! 


Vad:

71. Åt du senast? - hemmagjort pizza..

72. Drack du senast? - mjölk

73. Har du på fötterna? - tofflor
74. Lyssnar du på just nu? - håkan hellström - jag har varit i alla städer

75. Gillar du mest hos dig själv? - oj de finns nog inte så mycket.

 

/s

 

 


okej jag tar den hissen

Goddag!

Jag hade en grym kväll igår, hoppas ni också hade det. Den bestod av maaaaat, god mat, trevligt sällskap och ja det var roligt! Somnade strax innan tre och vaknade 11, stolt över mig själv nästan. For till stallet en stund och sen kom mammas bröder med familj hit och kollade på skogen som ser för jäklig ut.

Har legat i soffan och sett tv nu med mamma, pappa, mormor och Lars. :) Ska ta och borsta tänderna och göra mig klar för natten innan jag lägger mig i sängen och kollar på Änglagård.

Imorgon blir det till att packa och lite smått och gott innan fjällen, far dit på tisdag eftermiddag. Åker dit med blandade känslor, kommer vara sjukt jobbigt att inte kunna åka slalom... När alla andra drar till backen får jag hitta på nåt annat. Men ska bli roligt att få umgås med kusinerna och alla andra! :D


för två år sedan.. fr v, jag, Agnes och mamma :)

Nej måste göra mig klar, tack och hej!
/a

Gott nytt år....

... alla fina läsare där ute!!

/a & s


RSS 2.0