ridbyxor

Något jag saknar väldigt mycket nu är ridningen! Har bestämt mig att jag någon dag inom dom närmaste dagarna ska prova sitta på Kotten, för att pröva och se hur alla vinklar känns. :)

När jag och mamma var på stan en dag så sprang vi även in på Kings och jag bestämde mig då för att köpa ett par JW ridbyxor. En julklapp till mig själv typ! :D Blev ett par svarta med röda kanter.


Dom längst till höger! :)

Om jag skulle köpt någon annan färg är jag rädd att jag skulle ledsna på dom... Är ännu mer taggad till att träna upp knätt så jag kan rida snart igen! :D

/a


i wish nothing but the best for you

kom precis hem. har varit ute och åkt lite med stina och dennis. roligt att träffa dom så de va bara trevligt! 

idag har jag hunnit med enheldel fast de känns som om jag inte har gjort någonting alls!

jag åkte till stallet och skrittade finaste rollisen i ridhuset! han va pigg och glad. tror han tycker de är otroligt skönt att få komma ut och skritta än att bara gå i en hage! tror även att han har mått väldigt bra och verkligen behövde denhära vilan! han kommer bli så braaaa när han är helt igång:') finaste hästen min!! 

stressade hem. åkte till birsta med mamma. hittade lite nya kläder också och nya skor!! mmmmh! älskart! 

nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen och kolla på skilda världar!! lååång dag framför mig imorn! NYÅR! peppa
/s

Tonight tonight

Hejsan, förlåt för att jag inte blogga något! Men vi har haft strömavbrott i 64timmar typ... Det är ganska länge kan jag tala om, huset hann gå ner till runt 10grader.... inte skönt! 

Fick tillbaka strömmen i onsdags kväll, men vi var då på bite line och åt middag och kollade på Timrå. Sedan stannade vi kvar i stan och sov på hotell, eftersom att huset fortfarande inte var varmt och vi orkade inte frysa mer! 

Men har inte haft tid att blogga förän nu, då vi har fått gäster! Mormor och Lars sover här och mammas bror med familj sover hos våra kusiner i skottsund :) 

Sitter och måla naglarna nu, tills imorgon :)

Imorgon på dagen blir det curling (och nej jag kan inte spela... bajs knä) sen på kvällen ska jag vara med Cassandra och några fler! :D 


haha fint kotten!

ps, kan köra bil nu!!!!!! :D

/a 


och du försöker hålla masken

sitter just nu och har världens ångest! då vi inte har hittat någonstans att vara på nyår. vi är typ 20 pers men har inget hus! partyyy känner jag! aja. får se hur de går:)! 

idag har jag ridit rollen! de gick bra. han va fin och snäll!! 
red även apollo i ridhuset. galet pigg!! men va fin sista typ 10 minuterna! :)

hann även en sväng på ego. intervaller och sedan styrka. ben och mage! 

imorn blir de skrittdag tre på rollen! sen vidare till stan&birsta med mamma! kan bli spännande!
/s
bjussar på en bildbomb med otroligt mycket varierande bilder!



it's gonna be okey

Hejsan!

Jag är tillbaka nu skulle jag tro. :) Igår var det julafton, mycket mysigt! Fick en massa fina julklappar, det var bland annat system kameran, långa tränings byxor, örhängen, jätte skön tjock tröja, halsduk, hår grejer, ansiktsmask och det jag hade önskat mig mest stövelskaft typ!! Hade dock för biffiga vader så måste byta dom... hehe.

Min jul var underbar, hoppas eran också var det!
 
tiden är förbi

/a


i got a reason to cry

GOD JUL ALLA FINA!
hoppas ni har haft en grym dag!

jag började min dag med att vakna upp hos min finaste amanda! 
vi gick på julklappsjakt som varje år! väldigt roligt. fick tofflor av bästaste erika och patrik! blev väldigt glad dom va mycket mysiga och fina!! :) 
fick även en typ stickad tröja från monki av amanda! väldigt väldigt fin! tack bästa du!!! 

åkte vidare till stallet och red milana och alcama till tallstugan. caroline och chester va också med! de gick grymt snabbt och de va så otroligt roligt. hästarna njöt varje steg dom gick! 

vid 4 kom alla till oss. vi har nu ätit och öppnat julklapparna! nu blir de efterrätt sedan åka vidare till syster:)
fick dock ingen systemkamera de jag hade önskat mig absolut mest men:(

/s

du är det finaste jag vet

idag, är de precis ett år sedan min absoluta favorit somnade in. älskar och saknar han enormt! världens bästa farfar 

idag har jag haft en fantastiskt bra dag må jag säga!
började med att ha en grymt mysig och bra uteritt tillsammans med amanda, alcama och apollo. vi red västbo, red även och hälsade på amandas farmor och farfar :')

stressade till stan efter med amanda anna och stina. fikade på stenstan. väldigt behövligt och bra! finaste vänner!! 

handlade mina första en enda julklappar också. hehe de blev nog kalas bra! :) 

nu ska jag fixa lite sedan åka till amanda och ha uppersittakväll!!

GOD JUL alla fina!
/s

imornbitti blir de en julritt på finaste milana! :))


Cause you know love, it's too hard to break

GLÖMDE!

måste ju skriva om nått fanastiskt som hände nyss. eller ja.
pia skrev till mig på facebook och fråga om jag ville börja skritta igång rollen!!!
han har stått i tre månader cirkus nu då han fick en senskada! men nu ska han igång lite lätt. skrittas lite! äntligen må jag säga!! trodde han skulle behöva stå i cirkus tre månader till! men icke:)

i förrgår borstade jag honom, lindade alla fyra benen, rykte man och la på ett tjockare och mysigare täcke! han blev glad och fin!
tänk va länge vi har hållt ihop. 2006 började jag rida honom.
jag insåg hur mycket han egentligen betyder för mig då han har gnäggat på mig när jag ropade efter honom i hagen. min finaste rollen! kommer ju aldrig att finnas någon häst som kommer betyda så mycket som han!

världens bästa häst!!



many nights alone

sitter just nu här i min ensamhet och lyssnar på kent!
jag kan knappt vänta till sommaren 2012! tänk på peace and love. kent på peace and love. de kommer bli så fantastiskt bra så åhhh. jag kan inte vänta!!

anna har också även dissat bloggen lite. så har ensamrätt om denna ett tag nu! känns spännande!

idag har jag inte alls gjort mycket. eller jo. vi redigerade klart filmen våran! den är KLAR! de vart kalasbra. jag är grisnöjd! :)))

imorn slutar man äntligen! två veckors bara chill. ska bli hur skönt som helst!! 

nu ska jag snart hoppa ner i sängen och se film! hörshej:)

/s
finaste dusen!

rudolf med röda mulen

Hello! Har inte bloggat på ett tag nu och orkar för tillfället inte göra det heller... Kommer förhoppningsvis tillbaka efter jul. Så god jul allihopa så ses vi! /a

ingenting jag säger spelar längre någon roll

har precis bakat klart nu!
bakade kärleksmums som jag ska bjuda klassen på imorn!! eftersom de är liksom världens bästa klass:')

idag har de varit en väldigt bra dag.
blev upplockad av amanda vid 9. åkte till färsta och kolla när joel axel och jason red på specialidrotten! väldigt roligt må jag säga! dom va mycket duktiga :)

sedan gick jag i skolan ett tag. hade lite PA sen slutade jag.
åkte hem med amanda, och åkte nästan direkt till stallet.
red ut fårrden med amanda, embla och lina! äntligen fick man springa upp till tallstugan! de va fanastiskt roligt må jag säga! fåården va väldigt snäll och var otroligt glad!! :) 

nu ska jag packa ner kärleksmumsen i byttor sen sova!! 
godnatt! 
/s

saknar denna fantastiska varelse enormt mycket må jag säga!

kan du möta mig på bänken där vi dela den första folkölen?

nu har jag precis kommit hem från stallet. är fantastiskt glad må jag säga! jag rider ju världens pärla! finaste milana!

förra veckan låste sig hela hästen så jag kom knappt över en bom på slutet. de va hemskt jobbigt. självförtroende gick ner på noll!
men idag hoppa vi bana. hinner mellan kanske 60-110. rullade på och hon va väldigt fin. hoppglad! så himla roligt! så nu känns de så otroligt mycket bättre. och att avsluta såhär känns grymt!!

gav även rollen väldigt mycket kärlek. pysslade om honom, lindade ben, fick ett varmt och tjockare täcke, och även rykte manen. han va väldigt nöjd min finaste häst :')

nu ska jag sova! lång dag framför mig imorn!

godnatt:)
/s


you give me wings so I can fly

nu var det ett tag sedan jag bloggade. kände att jag nu är varm i kläderna och kan börja lite igen:) 

idag har de varit en bra dag må jag säga! jag har haft ljud hela dagen. åkte upp till skvadern och åt lunch där, samtidigt passade jag på att göra en intervju med amanda som vi skulle ha till ett radioprogram senare på dagen! 

när jag slutade så gick jag till stan och träffade amanda. åkte hem och nu sitter jag här! :)

det absolut bästa med måndagar måste ju vara när vi är med barnen på stallet! dom gör alltid en så glad och pepp på att vara där! blir så glad av dom :')

nu ska jag byta om sedan åka! 
hörshej! 

/s
du är guld. världens bästa! 

resten av ditt liv

Goddag bloggen!

Typ sämst uppdatering nu, jag vet... Men jag sitter typ aldrig vid datorn längre, eftersom allt utom blogg.se finns i mobilen :)

Var iaf med Cassandra igår, vi var och käka på biteline, gryyyyyyymt gott!! Sen gjorde vi lite andra grejer i väntan på mamma, tror ingen kommer få veta exakt vad vi gjorde.. hehe vi hade kul iaf! :D

Har hjälpt mamma och storstäda inför jul idag. Ska väl dammsuga eller nåt annat nu innan det blir middag och sen stallet. Ikväll blir det slappa i soffan med mamma och syrran!


chiiips<3

/a

upp ner överallt

Hello!

Sitter i soffan och kollar på skidskytte! :) Har varit upp till härnösand idag på folkhögskolan där, fick skjutts till gärdet av snälla Matilda efter! :) Pappa var där och spelade lite hockey, när han var klar for vi till birsta och käka på donken och köpte en grej till Mojje och mat till hästen. Ska slappa lite nu och ikväll åker jag och mamma till björkbacke och kollar på Björne träningarna! :)

Tycker vädret suger apa iaf, det kan väl va snö istället för regn!?!?!?!?!?

 
fiiiiiin häst!

/a

hello

Nu har snart hela dagen gått... Det enda jag har hunnit med är att städa mitt rum. Torka av alla hyllor och bädda rent i sängen och sånt dära. När jag städa så kom brevet från sjukhuset fram igen och där stod det att jag skulle tillbaka tisdag den 20de alltså INTE onsdag den 21a som jag trodde... Haha himla tur att jag kollade igen, men det är alltså bara en vecka kvar! :D Hittade även mitt USB-minne som varit borta sen i sommras... :) Har liksom allt sparat där, så de var skönt :D!


Jag, Agnes och Sofia för två år sedan, hahaha!



Hihi gullig bild på Thea och Rappe för nåt år sedan :)

/a


Några bilder...




/a

It takes a fool to remain sane

Nu är det kvällen och jag är trött. Nu är jag sjukt mätt också, efter två hårdbröd mackor med julskinka på, smarigt! Har inte gjort så mycket nu på kvällen, bara varit iväg en sväng till stallet. Pratade med Vickan lite och även Matilda, haha de var kul! :D

Matilda är en liten gullig flicka som är 14år och hon har sin lilla busponny i samma stall som Kotten står i. Våra uteritter är så jäkla roliga och underbara, jag tror nästan det är de jag har saknat mest nu när jag inte kunna ridit.... Men det brukar ju oftast vara skritt turer så det dröjer nog inte långtid nu innan vi kan ta en skritt tur runt hemmanet! :D

Agnes sitter och pluggar vid datorn där bilderna finns så ni får dom imorgon :)



Hörs imorgon!
/a

hela världens hunger samlad i mig

Sitter på skolan nu.. Slutade kvart över 11, eftersom dom andra har bad. Har suttit och skrivit en reflektions uppgift och håller på med rapporten från Östersund. Suttit här och skrivit sen 11 så börja bli lite trött i hjärnan nu. Men på nått sett så har jag fått mycket gjort, med tanke på hur trött jag är och att rapporten inte ska in förän efter jullovet. Bra med arbetsro när hela klassen är borta, haha :)

Sofia kommer nog snart och gör mig sällskap tills att Amanda sluta. Nej ska fortsätta svara på frågeställningarna.

Peace and love!
/a

Trött...

...tröttare tröttast!! Är helt slut i hela kroppen, fast än att jag sov 9 timmar i natt... Bilder kommer komma upp ikväll eller imorgon, beror på om jag orkar. Men slutar tidigt idag och är ledig imorgon, så då blir de sovmorgon!!

Nej nu måste jag göra mig klar innan Amanda kommer och hämta mig.



Peace!
/a

Tillbakaaaaaaa!

Ja nu är jag tillbaka och sugen på att skriva :D! Vad kan de bero på tänker ni? Jo, jag och min lilla syster köpte en systremkamera idag. Det var en julkalapp av farmor och farfar kan man säga. Det är en canon eos 550d, fota och filma i full HD, den verkar sjukt bra iaf :)

Har varit med mamma idag på Camilla träningen, Kotten har blivit så fin! :') Har lite bilder jag kan visa, håller på att göra en film till mamma nu. Tar ett inlägg nån annan gång om östersund som var fantastiskt!







Ha en fin lördag kväll!
/a

RSS 2.0