back on track

Hejsan!

Sitter hemma nu och gör typ ingenting... Har haft ett par grymma dagar i göteborg med Sofia, helt sjukt roligt har i haft ! :D Sett en massa kändisar, sett världens blondin på resturangen som sa till dom hon satt med att vi snacka skit om henne, haha! Sen att hon hade världens minsta kläning som gjorde att brösten ploppade ut ovanför är ju en annan historia... Aja nu är det bara att komma tillbaka till vardagen och tagga praktik nästa vecka då ala andra har lov, party!

Ska bli skönt och börja med det nu så man blir klar med det någon gång... Har ridit min älskade häst idag också skritt och trav rnt travbanan, mitt knä klarar det ofrväntat mycket bättre än jag tror :)! Så nu ska jag försöka rida så mycket jag kan och orkar så styrkan kommer tillbaka snart. Imorgon blir det uteritt med Åsa och Ebba :)


min favorit

Nej vi hörs kanske imorgon, eller om några veckor ;)

/a


the wheel breaks the butterfly

aaah. fått ett jobberbjudande TILL! de är roligt :D blir så glad!! 

igår hann jag aldrig blogga nått.
men var på sidsjön och hade friluftsdag. eller vi hade guldtrofén faktiskt. vi hade pukrace och snöskulpturstävling! de va roligt! vi gjorde oss en trapp som snöskulptur! ska slänga upp en bild på den. vart riktigt bra. vi kom trea:)
tror vi kan ligga ganska bra i guldtrofén nu. inte sist iaf:)

åkte med mamma hem. sedan så somnade jag som en stock! va rätt skönt!
åkte till stallet. var assistent sen red jag finste rollen! idag va han snäll:) idag fick han vila. ska se om jag hinner rida han imorn! 

sedan hopptränade jag milana. båda va rätt trött i kroppen, båda hade ont i magen! men de gick bra. riktigt bra faktiskt. hon hoppade hur bra som helst!! är väldigt nöjd med henne:) finaste hästen!!

nu har jag pluggat lite och ska åka och kolla när jossan och tramses tränar:')

/s
karriär-stegen:) riktigt nöjd!



att du aldrig känt vinden högt över trädtoppen

tycker själv rent spontant att jag har varit rätt duktig på att uppdatera bloggen senaste dagarna! eller två dagarna iaf ;) 

idag har varit en lugn och fin dag. åkte till stallet och kollade på lite hoppetävlingar. grattis grattis till alla fina ekipage som hoppade och tog sig en placering! :)

red sedan rollen en sväg på travis. han va rätt galen men de gick bra. han faktiskt små reste sig en gång. blev chockad så jag hann knappt reagera! men de gick bra ändå! :) kan bli spännande och se fortsättningen på detta. ska försöka rida honom imorn också! har rätt mycket skola denna vecka :/ 

sen denna vecka eller nästa vecka så bokar jag och stina förhoppningsvis biljetter och fixar allt till stockholm!! :D galet laddad!!

saknar anna fanastiskt mycket måste jag säga :(

/s

älskade bästaste vänner!

i turn the music up, i got my records on

kom nästan precis hem från stallet! 

har fått börjat skritta igång min älskade finaste rollis!! han va snäll, som vanligt! hade inte räknat med nått annat heller:) hoppas de går vägen nu och han kan börjas sättas igång på riktigt!! 

red sedan affe ut med stina och missty, till tallstugan. de gick bra. va rätt nära att flyga av två gånger. vart rätt många 180 graders vändningar också! han blev rädd för allt och alla! men de va roligt ändå :) väldigt trevlig häst faktiskt! även fast han har sina stunder! 

nu sitter jag med ricinolja i håret! kan bli spännande att se resultat! första gången! dock failade jag och smörjde in hela håret. när jag sen insåg att de bara behövs i hårbotten ;) hehe.. bättre lycka nästa gång!! 

ikväll blir de melodifestivalen med amanda och stina :') 

/s 

min favorit!!



like a warm summerbreeze

ojojojoj!! världens adrenalinkick!! kom precis nästan hem från skolan! har ju varit vårshow inprincip hela veckan! nu sista föreställningen så körde ju alla de lilla extra! och de bara pumpades energi och glädje i hela hedbergskas aula och lite till tror jag! fanastiskt roligt!
allt detta slit och jobb esteterna har lagt ner på detta och nu är de slut! de va helt galet otroligt bra!! :) man kände ju själv liksom lyckan och hur tråkigt de va att de var de sista. men kan bara tänka mig hur esteterna kände sig:)

har jobbat med världens bästa människor också! axel håkan mimmi albin och elias! världens team! de va skitroligt:D! 

har inte bloggat på ett tag. har inte alls haft tid. det har varit vårshow 4 av 5 dar denna vecka. i tisdags var de noliamässa. de va bra :) lunchade då även med amanda amanda malin emma och astrid :) väldigt trevligt!! 

fikade idag med finaste jenny! välbehövligt. vi hade rätt mycket att prata om. de va en väldigt fin och mysig fikadejt på tanternas :') 

anna är i göteborg med sofia hela helgen också! så de blir inte alls något bloggat från hennes sida om jag få gissa rätt :) hon få uppdatera sig när hon kommer hem helt enkelt! :) 

nu ska jag ta och se lite film! godnatt :)! 

OCH ni kan se hela vårshowen HÄR om ni missade de! :) helt klart värt att se!

alla hjärtans dag tillbringade jag med mig finaste bästaste vän! :')
hahaha jadu!! vet inte riktigt va jag ska säga. min och annas reserverade platser till nu är de klippt! skumbanan1 och skumbanan 2! väldigt fint gjort av peter :')
himlabadet. när jag och axel va där och jobbade:)

nolia med finaste mallis! :')
ny säng och ny tv! :') underbart!
VÅRSHOWEN 2012!!
gó-fika med finaste jenny! :')

randombilder! 
/s

Tja

Hade världens sämsta dag igår, usch! Vill inte ens prata om det.

Hoppas på en bättre dag idag, är dock snorig och har ont i halsen... Men det stoppar inte mig ifrån att gå till skolan, på lunchen startar innebandyturneringen, jag är taggad! (hoppas mitt knä också är det) Efter skolan ska jag spendera hela kvällen med min fantastiska vän, Sofia! Vi som är forever alone får hitta på nåt annat typ gå på timrå - modo!


Sofia i stockholm, haha :')








Hoppas ni får en fin alla ♥ dag! :)
/a

Unstoppable

Godmorgon!!

Sitter och väntar på att Amanda ska komma och hämta mig, är trött som in i bänken! Sen att jag har världens träningsvärk i armarna och ryggen efter tolkningen igår gör det inte lättare... Men är i alla fall klar nu och ser framemot en kort skoldag. Skapandeverksamhet till 11 ungefär, sen är det simning på idrotten och vi ska simma klockan 12-1 så slutar tidigt! :)

Min helg kan jag sammanfatta med ett ord UNDERBAR, precis en sån helg jag behövde. Bara varit med kompisar och gjort vad vi känt och vill!


stina, sofia och amanda i sommras <3!

Nej nu måste jg gå ner och klä på mig, peace!
/a

every teardrop is a waterfall

har precis kommit hem från stallet. är helt genomfrusen! red fina affe för bästaste therese!! han var mycket mycket bättre än förra veckan då jag vågade rida ihop han lite mer och få upp han i lite mer dressyrform. så de va roligt :)!

nu gick jag även typ ut med på facebook att jag blivit tillfrågad att kanske vara inspelningsassistent på ännu en långfilm. skrev i ett tidigare inlägg att det hade hänt någonting fantastiskt roligt typ. och de va de. vågade inte säga någonting förens jag visste liksom säkert. det vet jag inte nu heller. har bara suttit och väntat väntat och väntat lite till och uppdaterat mejlen var och varannan timme för att få reda på någonting. men mejlade tillbaka ingrid från scenkonstbolaget och frågade hur de gick liksom. och hon frågade om jag fortfarande skulle kunna tänka mig att vara intresserad att vara med.

och om de inte blir av liksom så är jag otroligt tacksam över att dom frågade och att man kanske har visat nått! de va även en till som ska spelas in som hon frågade om jag va intresserad över!! så ja:')

dock.. tar jag ju studenten och går i skolan! men får se hur de blir. skulle kunna göra ALLT för att få vara med på ännu en långfilmsinspelning. och dessutom med ett riktigt proffsit team:')

nu ska jag se lite film sen soova:) 
/s

hitta en fantastiskt gammal bild på mig och min bästaste finaste vän :')!

svalkar vinden värmer solen

Hello!

Sovmorgon idag, fick sova till 8 iaf! :) Ska på en konsert klockan 10 på tonhallen, den ska tydligen vara riktigt bra, så hoppas på det! Börjar sedan 1 igen, då vi har skapande :') Sen fort som skjutton hem och byta om och iväg till stallet igen åka ta med Kotten upp till björkbacke för löshoppning. Ska bli roligt och se om det blivit nån skillnad sen förra månaden :)


Kotten i söndags på Camilla träningen!

Nej nu ska jag göra mig klar innan bästa Amanda kommer och hämta mig, ha en fin dag!
/a

don't know what you're expecting of me

jag har inte alls bloggat mycket senaste tiden.
men kan börja med att säga att igår så var jag med jossan och andrea och red deras fina ramses. blev ett dressyrpass i ridhuset. väldigt väldigt trevlig häst:) roligt att sitta på någonting annat. han är bara fyra år. så de han kan nog bli huuur fin som helst:)!

i måndags red jag milana. hon va typ helt galen! hoppade en serie. man kände igenom hela hästen hur hon tog i från topp till tå. de va fantastiskt roligt! hon va superfin:)

i skolan så är jag precis klar med mitt yrkesporträtt om tomas. är rätt nöjd. ska fixa klart dvdn idag. också sen börja planera lite inför vårshowen! det ser jag fram emot väldigt mycket faktiskt! 
ikväll blir de bara plugg heela kvällen:(

nu kommer snart anna! :)
ha er en finfin dag! 


jag är för full, du är för ung

Hejsan!

Ligger i sängen nu under mitt varma täcke!! Har mest varit ute idag faktiskt trotts dom 25 minus grader som var!! Helt sjukt vad kallt det kan vara... Blev även lite plugg på dagen, då jag kom på att jag har samhälls prov på tisdag...

Var med mamma och Kotten till bölegård, där dom tränade för Camilla. Vilken tränare säger jag bara, man blir inte alls lite sugen på att rida när man ser alla träna för henne...!

Kvällen har iaf beståt av god mat, coca cola, godis, chips och såklart melodifestivalen, även världscuphoppning! Sen en varm och skön dusch också, man blir trotts allt lite kall av att sitta i ett icke isolerat ridhus i en och en halv timme.

Bilder på Kotten och Missty när vi släppte dom förra helgen:








/a

3månader...

... sen jag ramlade av Kotten på träningen. Vi den häsr tiden var jag och mamma på väg till sjukhuset helt ovetande om vad jag hade framför mig. Åsa tyckte då att jag skulle tävla 4dagar senare. Jag sa redan då att det aldrig kommer gå, eftersom det var så svullet. Men att jag skulle opereras och måsta gå till sjukgymnast flera månader efter, hade jag ingen aning om!

Jag är ändå glad att det gick så pass bra som det gick, tänk om båda knäna skulle gått sönder. Vad skulle hänt då? Skulle jag ha kunna åkt till östersund och jobba? Skulle jag kunna jogga redan nu? Det är frågor jag aldrig kommer få svar på och frågor jag aldrig vill ha svar på!

Nu ska jag dra nytt av det som hänt genom att jag inte varit i stallet så mycket sista tiden så är suget tillbaka till verkligheten stort! Och jag tror nog det här breaket var lägligt trots allt.


sandiiiiig!

/a

jag vägrar att känna mig dum så jag stänger min mun

Hejsan!

Sitter på skolan nu och har faktiskt ingenting att göra, tror jag. Skjutsade in farmor till stan vid 10, åkte sedan upp hit för att fixa inför redovisningen imorgon. Tror nästan den kan bli grym! :) Blev klar alldeles nyss och nu ska jag vänta tills att pappa slutar vid halv 3, innan vi ska fixa lite innan det blir hemfärd!

Har nämligen ingen lektion idag, skulle haft skapande men vi ska på teater ikväll istället. Det stå att den ska vara rolig, så hoppas verkligen det! :)


google bild som är med i våran redovisning

/a

det har gått flera veckor

Godmorgon!

Förlåt så hemskt mycket för noll uppdatering, men har inte haft någon ork alls.... Har haft ganska mycket och tänka på i skolan med praktik osv. Har i alla fall fått praktik på grönborgs!! :D Precis där jag helst ville vara.

I lördags var jag bortanför indal hos Backlund och firade henne, hade grymt roligt med en massa vänner och nya vänner! :) Sov cirkus två timmar den natten tack varen en person som inte ville sänka musiken... Men ingen dog juh i alla fall så det gick väl bra ändå. :) Bara det att man höll på somna på lektionerna i måndags...

Var med på idrotten för första gången i måndags också, var inte sån rolig lektion. Men ganska lagomt för mitt ben tror jag ändå. Har inte sprungit så mycket på 3 månader... Och ja jag kan springa, men inte nå snabbt...

Har friluftsdag idag, ska skjtsa Agnes till stallet snart och fixa så mamma inte behöver åka dit. Sen klockan 2 ska jag vara i curlinghallen och spela en timme innan jag slutar. Soft dag!  


stjärnkotten i sommras

/a

RSS 2.0