Du kommer inte stanna här länge

Goooooodmorgon!

Trött tjej? Yes! Sov 6 timmar inatt... inte okej. Sitter iaf och lyssnar på lite musik nu i väntan på att håret ska torka. Amanda kommer och hämta mig idag igen, så underbart skönt!

Var på timrå igår med Vickan och Salander. När vi åkte in skratta jag så jag nästan grina, shit vad roligt vi hade! Vickan körde dit och hem och hon är grym! I den tredje perioden fick jag en puck på ryggen!? Jag älskar min reflexer nu <3 ! Hade jag inte ducka bara för att jag såg Vickan göra det hade jag haft hål i pannan nu... Tack och lov för reflexer!! Timrå VANN iaf, 4-2 sjukt spännande. :)

Nej nu ska jag äta lite frukost, hoppas ni får en trevlig dag!


älskar den här bilden på Mojje och pappa! :)

/a

Lighters

Tjoho!

Sitter på skolan nu och har MIBAS hela dagen. Känns lite drygt att vi är snart klart med grupparbetet, men vi måste ändå vänta på återsamlingen som är halv 3... Har kollat på klippet på THE ARK alldeles nyss, kan kolla på det hur många gånger som hellst!

Ikväll ska jag och Vickan på timrå och Vickan klarade KÖRKORTET idag!! :D GRYMT STORT GRATTIS till henne! :)

Nej ska väl kanske göra nåt vettigt nu, så som matte...


matteboken på natur </3


matteboken på LS <3

/a

Moves like jagger

Godmorgon!

Kan börja med att tala om att den här veckans mornar har varit helt otroligt bra! Har sovit till halv 8 3dagar i rad :') Vilket betyder att jag faktiskt är pigg nu! :D

Aja Kotten var iaf bättre i sina bakben igår :) Hoppas att han kommer vara ännu bättre idag också !

Igår på skolan fick vi reda på att den 29november till 4 december kommer vi, LS2 få åka upp till östersund! Då är det världscupen i skidskytte som vi ska få hjälpa till på. :) Ska blir OTROLIGT roligt!!!!!


Kommer bli grymt!

Annars hände det inte så mycket igår, var med Sofia och Dazze till björkbacke och kolla när dom träna. Kan tala om att man lära sig massa grejer fastän att man inte tränar själv! Det är himla roligt, fast det skulle ju vara roligar att få vara med själv.... men det kommer!

Nej nu måste jag äta frukost innan Amanda kommer och hämta mig, byeeee!

/a

mamma mia

Hello!

Är egentligen för trött och less för att blogga nu.. Men aja skriver lite gran iaf.

Vaknade vid halv 8 idag, sovmorgon typ! Hade ont i huvudet redan då, åkte till skolan och hade matte. När matten var slut stod jag inte ut längre och gick till skolsyster och fick en tablett, tack och lov, blev iaf lite bättre! Hade historia på efter middagen, ganska intressant faktiskt. 

Fick åka med Amanda hem strax efter 3. Åkte sen till stallet med Stina och vi skulle busrida till egoboy och hoppa hoppstigen. När jag ska göra ordning Kotten så ser jag att hans högra bakben är typ sjukt stort och när jag tar när hyta han... Ringde då till mamma som fick komma, vi hoppas och tror att det är lymfangit. Gjorde rent båda benen och sen skrittade och travade lite runt travbanan och svulnaden gick iaf ner lite, skönt de!

 

Mojjsson i söndags, STINA NILSSON var här och fotade lite åt oss! :) Mycket snällt av henne, han har så sjukt mycket päls nu så vi kände att vi måste ha minne kvar av det. För den ryker om två veckor!

/a

jag saknar din vännen


Vi kommer dö samtidigt

Tjahahahahaha!

Vet inte vad som händer med mitt ben!?!? Där jag blev sparkad för prick tre veckor sedan som inte har gjort ont alls gör nu ont och det är en knöl där!?!?!? Aja hade orientering idag på idrotten och shit vad jag älskar det. Det är så otroligt jäkla roligt, men jobbigt, sprang med Basse, Teo, Vickan och Victor. Tycker det är jobbigt och springa så mycket som man gör, men tänker liksom inte på det eftersom man får sån energi kick av att hitta en kontroll. Vi tog 6 kontroller på egenhand, fast än att vi var ute och yra en kvart typ, hade 1timme på oss.

Nu kommer det laddas upp lite bilder medans jag duschar och lagar mat!







trummisen i THE ARK!!




Så nu orkar jag inge mer, har massa mer bilder, men tycker alla ska kolla på denna fina video:


peace, /a

den får en att darra som höstlövet

Sitter just nu och har ljud. Utan lärare. Har de hela dagen idag, rätt skönt! 
Försov mig imorse. vaknade halv 8 och bussen gick 10 i. Hann aldrig sminka mig, det va kallt ute, kall bil, fullproppad buss, också när jag kom till skolan fick jag se bilder på mig sen i lördags, de va inte okej! :o haha

Men helgen har varit fantastiskt bra!! jag gillar mina vänner så otroligt mycket och dom gör kvällarna till sånna som man aldrig glömmer! underbart roligt!! :))

Träffade även Mat Murley på svenssons! Hur läckert är inte de? :D 

Nu ska vi börja planera vårat radioprogram. Kan bli spännande!

Hörshej! :D
/s
jag saknar sommaren otroligt mycket!! :(

Don't stop believin'

Tjatja!

Har egentligen inte tid att blogga nu, hade tänkt att ladda upp lite bilder men hinner inte med mig.. Dom kommer sen efter skolan :)

Var inte på ego igår med Agnes och Frida, när jag kom hem gick jag och Sofia till stallet (6km) sen väl i stallet så hopptränade jag och Kotten för Inger, min kondition sattes iaf på prov och den duger inte! Måste förbättra den om jag ska kunna få ut det bästa resultatet!

Aja nu ska jag snart hämta Amanda också ska vi in på verkstaden med bilen, dom ska fixa en extra nyckel :)

peace!
/a

Ett tag sen...

... sist! Känner liksom inte att jag har tid att blogga nu, mycket i skolan. Sen att Agnes bröt armen betyder mer jobb för mig så tiden räcker inte till... Har inte tränat på två veckor heller!! Men idag ska jag ta med Agnes på ego, eftersom det är gratisvecka. :)

Bilderna från stockholm kommer så fort jag orkar, måste tyvärr plugga matte nu så hinner inte göra det nu!


bästa hotellet

/a

det är inga problem

alltså jag kan väl ha det tråkigaste i skolan just nu iaf.. sitter och skriver om romer.. de är så förbannat tråkigt jag vet inte vad jag ska ta mig till! men slutar iaf om 20 min. mycket skönt! blir nog subway med josse axel och oliver, sen fika kanske med stina! :))

vet inte vad som händer ikväll. läju sova typ. har stalljour på lördag, då ska jag även hinna rida innan halv 1. då ska vi till stan på musikcafé. sen ska vi nog ut på kvällen! :) 

/s

josse och jag för några veckor sedan. typ såhär känns de idag också!

men definitivt inte sista!

Igår va de en väldigt bra dag! hade fliluftsdag. Men skulle ju hoppträna på kvällen så de fick bli min fliluftsdag!
Var i stan hela dagen med emma och kollade på vagant. De va väldigt roligt. Man blir lite lätt sugen själv att börja tävla nu!! :D Ladda guldtrofén! 

På kvällen åkte jag till stallet. Fixade och donade med finaste dazze. Åkte till björkbacke och tränade för pia. Hoppade bana på cirkus en meter. Det gick fantastiskt bra! Bästa gången jag har ridit honom. Det är så roligt att känna framstegen på bara en vecka. Fina fina dazze!!! :))

Nu sitter jag i skolan. Skriver webb och internetanalys. skitroligt.

fina dazze!!

VART JAG MIG I VÄRLDEN VÄNDER!

Det går bra att blogga nu har jag hört. Tror ingen av oss orkar ta tag i att skriva om hur vi har haft de i stockholm. haha men jag gör de nu iaf. kort kort!

Vi började med att nästan missa tåget till stockholm. Men vi hann som tur var! Väääldigt spännande tågresa. De som händer på X2000, stannar på X2000! :))

Men på fredagen så var vi på grönan heeela dagen. De va fantastiskt roligt. The ark va helt fantastiska! De va svinroligt och de va den bästa konserten med dom. Vilken va en himla tur eftersom de va den absolut sista spelningen! alla grät. De va så fint!! :')) 

Lördagen va vi ut och åt. Hade de trevligt. Chillade och kollade läget överallt. Allt från stureplan till gamla stan!! Trevlig och lugn kväll!
Söndagen shoppade vi loss! Otroligt roligt! åkte tåget hem halv 7.

Det va en fantastiskt rolig helg i stockholm!! jag älskar stockholm! jag ska bo i stockholm! jag ville inte lämna stockholm! :( menmen.

Eftersom att jag har bloggat nu så får anna ansvaret att ladda upp alla bilderna! punkt! :)

Träffade lea på centralstationen precis innan vi skulle åka hem. de va väldigt roligt :)

Elektropop

Snart far viiiii! Anette och Sofia hämtar mig om drygt 1timme!


Ikväll 20:00!

Nej måste göra mig klar!

Vi lämnar sundsvall 07:57.
/a

Stopp

Sitter hemma nu och ska snart dra igång och packa! Mibas hela dagen idag, förmiddagen lyssnade vi på redovisningar. :) Klockan 11:10 skulle vi som var med på basketen vara ombyta pch redo för match. Dom första vi mötte var nv3a... vi gissade på att det skulle bli 0-20 typ, för dom är grym! Men så blev det inte, utan det blev "bara" 8-22! Efter första halvleken skillde det bara 2poäng faktiskt...

Nästa som vi mötte var na1a(!?) tror jag dom heter, men vi vann iaf den matchen och Es1 kom inte. Så vi blev tvåa i gruppen och gick vidare! :D Sen börja min lektion 1 och jag kom precis till att filmen börja. Såg "Hur många lingon finns det i världen?" Har sett den innan men jag älskar verkligen den! Vi ska se den på måndag igen :')

Men i och med basketen så hann jag inte äta lunch... Därför måste jag packa nu så jag kan hjälpa till med middagen, HUNGRIG!


kotten!

Nej nu ska jag packa, äta sen till stallet och rida. Sen dö i soffan och även sova så småning om imorgon far viiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :D

/a


Vart jag mig i världen vänder

Godmorgon! :)

Är så trött, har sov morgon idag men är vaken nu!? Bra Anna bra! Ska träffa Evelina på ego för lite träning, lugn träning för mig eftersom jag fortfarande är snorig...

Såg inlägget Sofia skrev om mig, vet inte vad jag ska säga mer än att hon är den absolut BÄSTA !! Så sjukt många minnen vi ha, skolan, fritiden, stallet med hästarna. Herregud, våra uteritter på Kotten och Markus kommer jag aldrig att glömma, haha! I skolan, eller jag tror det var på niverena som vi börja vara med varandra mest. Fattar inte varför vi inte var med varandra tidigare!? :o Jag har liksom bott i huset vi bor i nu sen jag var 1...

Jag tror och hoppas att vi kommer få ännu mer minnen som blir oslagbara. Bara med tanken på att du nu rider Dazze och Kotten är frisk så kan det säkert bli minnen med dom två både på uteritts sidan och tävlings sidan! Sen massa minnen utanför stallet också.


du är bäst min vän!

Nej nu måste jag göra mig klar.
/a

simply the best

Sitter och väntar på maten, så då kan jag passa på att skriva om min finaste vän! i småååå bokstäver bara för att de är jag. de händer endast nu. Så håll i hatten! :D

min absolut bästa vän är ju, anna. de finns ingen som henne! kan lita på henne till hundratio procent.
jag har bott på essvik exakt hela mitt liv. anna flyttade hit när hon var runt kanske 3? vet inte riktigt. men vi har bra fina bilder på oss tillsammans sen dess. men var inte så mycket med varandra även fast vi bor 100 meter ifrån varandra.
det blev mer och mer när vi börjde på essvik och nivrena som vi började vara med varandra. vi hade ju fullkoll på vem vi var med nu blev vi verkligen tajta!
de finns så otroligt många fina minnen sen nivrenatiden! så mycket bilder som vi knäppte. de är ju så roligt att gå tillbaka och kolla!
ettan på gymnasiet va absolut de roligaste åren! jag flängde fram och tillbaka till anna och stina på västermalm. så otroligt otroligt rolig tid! jag saknar de så himla mycket!!

nu idag. är vi absolut som tajtast! min finaste bästa underbaraste fantastiska vän!

du är guld värd och betyder så mycket för mig! du anar inte! jag älskar dig ♥



Calleth you, cometh i

Godmorgon!

Fick sova enda till 7 idag :') Amanda kommer och hämta mig 8, mycket snällt av henne att man kan få åka bil istället för buss!

Igår på ridningen så hade vi dressyr med två bommar på slutet av lektionen. Gick sämst från början... Tror inte jag och den där hästen passar riktigt ihop.. Men på slutet när bommarna åkte fram och vi skulle räckna galoppsprång imellan så gick det betydligt bättre! :)

Åker till skolan nu och ha matte och historia, wiho....


Snart vinter så man kan åka slalom! :D

/a

Saknade vänner

Trött tjej, men vad gör det? Nada för tillfället, för jg är lika glad ändå. Åker ju till stockholm på fredaaaaag! :D

Har haft redovisning idag och den gick helt okej, sen hade vi idrott, friidrott. Sprang dock inte dom 2000metrana som de andra gjorde, för min lärare tyckte jag inte skulle göra det när jag hade ont i halsen... Åkte sen och hämta mamma innan vi åkte till stallet och jag hoppade min stjärna för Inger. Han var superduper fin faktiskt! Lyssnade bra (för att vara han) samtidigt som han var mjuk i handen! :D Har ätit lite middag nu och ska ta mitt pick och pack och fara tillbaka till stallet.


google bild på hotelet vi ska bo på!

/a

VERKAR BORTA I TANKAR

kom precis till skolan! fick börja 1 och enhalvtimme senare idag. otroligt skönt och behövligt :D

helgen har varit väldigt bra! jag kan skriva om de snenare. nu sitter vi och redigerar på ljud. otroligtttt tråkigt! men slutar kvart över 2, skönt! :D 

hörs hej!
/s

bästa robbaan!!

It takes a fool to remain sane

Tjao!

Sitter hemma och snorar nu... kan det inte bara försvinna!?!? Aja ska snart åka till skolan för redovisningar och idrott! Efter idrotten åker jag raka vägen till stallet för att hinna hoppa innan ridskolan börjar :) Sen så är det även hoppning ikväll, skoj! :D



Nu ska jag gå ut med hunden en stund innan jag ska åka!

/a

ABC

Plugg, plugg, plugg och åter plugg! Plugga matte i nästan 4timmar idag, men nu är jag äntligen klar med båda kapitlerna så behöver bara repetera fram till provet. Ska fara till stallet typ nu. När jag kommer hem blir det idol och så småningom sova!



/a

Dom kommer kliva på dig igen

Hallådär!

Sitter och pluggar matte nu... Ska åka till mina kusiner lite senare och äta lunch, gottigottgott! Sen ikväll blir det stallet och rida lite + tvätta hästen som är så skitig en häst kan bli!

Annars ska jag endast ta det lungt, börjar bli sjuk.. snorig och hostig :/ Har liksom inte tid med det nu, åker ju till stockholm på freeeedag!!! :DD



/a

I'm your prostitute, you gon' get some

Igår va jag och stina ute och åkte med philip och johan. Vi åkte till ped! chillade där. Sen drog vi på donken, åkte vi hem. Var väl hemma runt halv 4. Rätt skönt kväll! man vara va liksom ;) 

Idag har jag ridit fina fina dazze med anna-kotten, lina-cindy och embla-hugo! Red hemmanet. de gick bra! Glad häst! :)) 

Nu har jag precis fixat klart mig! Ska till stan en sväng och äta med mimmi och elin, sen åka till joanna på klassfest! :D kommer bli grymt!!!

/s

ANOTHER TATTOO

Tjatjatja!

Var ju och klippte mig igrå + färga håret, mörkbrunt med lite rött kanske inte riktigt min smak, men grymt roligt och pröva något annat för engång skull! :D Har skitdöbajsa ont i höger vad!! Känns inte som träningsvärk heller så jag vet inte vad det kan vara...

Ska åka med mamma till ica och handla nu. I eftermiddag blir det en skritt tur på Kottisen! :)



/a

KÄRLEK VID SISTA ÖGONKASTET

jahapp.. jag har fått skäll över att jag inte skriver med STOR bokstav i Varje Mening! så i detta inlägget måste jag tyvärr börja med de :(

Men idag har varit en rätt bra dag. Lugn och skön! Förutom att min bil gick sönder, men de orkar jag inte skriva om, ointressant! Varit på ego och tränat lite. Intervaller och styrka, sen vart de kolsvart hela gymmet! :o Bra med strömavbrott! Åkte med amanda hem. Åkte en stund till stallet också.
Men nu sitter jag här. Väntar in min fina vän, stina, som ska göra sig klar sen ska vi nog ut på lite äventyr:)

Imorn blir de klassfest! Ska bli riktigt roligt faktiskt ;)

Nu ska jag göra mig klar! 
/s

haha bästa bilden på mig och josse! kanske knäppt med sämsta kameran!

Äventyr

Är ute på äventyr nu! Eller okej kanske inte riktigt så... Sitter på 925 ur och smycken och kolla på vickan och hennes mamma som prövar halsband :) träningen imorse var dööööden!!! Sån jäkla träningsvärk i vaderna redan.... Om 45minuter ska jag klippa och färga håret, skönt! Ikväll kommer kusinerna på middag och morfar är även här över helgen, trevligt :) /a

ALLA FÖRSÖKER BLI AV MED LERAN

precis hemkommen från stallet. varit en lugn kväll. sprungit med alla små barn som galopperade för första gången! dom va riktigt duktiga :)

har varit en bra dag i skolan idag. imorn blir de en kortis dag sen ska jag nog kanske gå och klippa mig. men jag har inte riktigt bestämt mig. vågar inte kolla på mitt kontoutdrag... hmm!!

om EN vecka åker jag och anna till stockholm! ska bli fantastiskt underbart roligt och skönt så jag kan knappt vänta!! :D

nu ska jag hoppa i sängen och spela wordfeud med mina 20 vänner :D haha

godnatt! 
/s

<3

River en vacker dröm

Heejsan!

Sitter på skolan nu jag i väntan på att klockan ska bli 16:00 vilket den är typ snarttt! Ska ner på ego och träna med Vickan :D och inser precis att det regnar, bajs :(( Aja imorgonbiti ska jag med Victoria på spining 20 i 7 på morgonen, wiiiihoooO! Nej måste gå nu, byebye!


En bild som är med i min redovisning

/a

Jag kommer, jag kommer, jag kommer

Tjjjaaaaaaa! Eller god morgon kanske! Ligger i sängen nu med ska strax kliva upp och ta en dusch. Idag är det MIBAS hela dagen, blir till att förbereda en redovisning. :) Ikväll blir det ego med ett pass step up kondition och efter lite core. Sen klockan 7 är det giffarna!! Hoppas ni får en fin dag, heeejdå! :D /a

Dum av dig

Hejsan!

Dagen har rullat på, storsamling, mentors + historia. Slutade vid 3, tog då bilen ner till stan och hämtade mamma och Stina. :) Åkte hem och åt lite middag innan jag for till stallet och red ut med Stina. Hihi hästarna var taggade i galoppen! Kotten gjorde till och med bakutare :O två stycken, och han har aldrig gjort det med mig förut, haha. Han fick iaf ur sig lite överskottsenergi, tyckte det nog var skönt och få sträcka på sig lite. Efter stallet har jag kolla på bonde söker fru!

Nu ska jag greja lite innan jag lägger mig i sängen och läser lite bloggar. :)


sommar <3

/a


SPRITT SPRÅNGANDE GALEN

såhär känner jag och josse oss precis just precis nu!!

hahah ääh. nu blir de lunch! :D

RESTEN AV DITT LIV

Chaachaa!

Klev precis upp och jag är pigg!!! :D Sovit nästan 10timmar :') Så otroligt skönt!

Igår på skolan blev det matte plugg från kvart i 9 till 12:50... och är ändå inte klar med det vi skulle hinna från kvart i 9 till 11.... Sen började historian 1 och han hade förläsning, sjukt trött då.. tror jag och Vickan höll på att somna, hehe. Aja sen på kvällen följde jag med mamma och Inger till björkbacke för mamma träna Kotten för Inger där. Och asså shit vilken skillnade det är på underlag, lovely!

Idag väntar storsamling och historia! Börjar kvart över 11, men ska åka in 9 för att plugga matte.... Måste jobba på så att proven kan gå hyfsat iaf, usch vill inte ens tänka på det...! Ikväll ska jag och Stina rida till egoboy och busa lite med hästarna, underbart!


haha, bilden är tagen bak på en husbil när vi var på hundutställning!

/a

JAG VET ATT JAG ÄR DIN

har suttit och kodat till bloggen på skolan idag. gick sämst. men de är en annan femma.. fett less att jag inte kan när jag vet att jag kan egentligen! bläää!!

slappdag i skolan idag! otroligt skönt! sen så va jag ute och åkte lite med josse. resten av kvällen tillbringade jag med min fina emma! hängde lite på crossbanan också va vi ute och åkte lite! trevlig kväll!! :)) 

imorn är de skolfoto. sen ska jag väl sitta och redigera film hela dagen! sen blir de iaf EGO! skönt :D 

nu ska jag krypa ner i sängen och spela wordfued med alla mina 13 spelvänner! :o
godnatt!! /s

fina fina bästa du va jag saknar dig!!

THE LAZY SONG

Hello!

Pepp tjej, NOT! Skulle så hemskt gärna vilja ligga kvar i sängen och sova... Men nej skola idag då som vanligt, matte B och historia väntar idag.

Sofia har blivit grym på att blogga, wiho! Igår hoppade vi i hoppgruppen och ja om vi ska sammanfatta det så kan man ju säga att vi två är väldigt lik varandra... haha. Så fort Pia gav mig tips och sa vad jag skulle tänka på så skulle Sofia också göra det och tvärt om, haha :) Vi har fått tips om hur vi ska ändra vår sits bland annat, så nu jäklar! Det gick iaf bra för båda och hoppa och jag är nöjd med Ciaro som jag hoppade.

Tidigare på kvällen igår så skulle jag borsta min häst och vad gör han!? Jo sparka mig på smalbenet, fyfan vad ont det gjorde trodde det gick av...! Men det verkar det inte ha gjort :) Gör bara ont när man står på benet och om man skulle slå sig där eller bara någon nudda där gör det skit ont igen...


jag och Wille + Sofia och Pralin för typ 100 årsedan!

/a

NY DESIGN

håller på att spåna på en ny header. de går sådär.. slut på idéer! fortsätter kolla när jag har tid och bilder! :)

/s

TONIGHT

kände att jag lyckades rätt bra med min bildbomb. blev typ 42 bilder. hehe satt nån timme innan den kom upp. men de va roligt ;) 

igår va de en slapp dag. jag vaknade typ kvart i 3. sen tävlingssektionsmöte. sen pluggade jag rätt mycket. kändes helt okej! preciis vad som behövdes :)

nu sitter jag och lyssnar på bästa takida! har ljud, gör absolut ingenting.. MEN har ätit på subway. de va fantastiskt gott :D äntliigen är de tillbaka!

ikväll ska jag faktiskt hoppa dazze. kan bli väldigt spännande! får se hur de går :)

tråkigt inlägg. usch, tack för mig!

/s
fina dazze! :)

# BITCHKRAM, BILDER

har ju faktiskt sagt att jag ska ladda upp lite bilder sen jobbet. och nu när jag har tid, är pigg och har lust att göra de. + att jag saknar jobbet, så kan jag ju faktiskt göra de :D!

här är andra dagen första veckan. körde 50 på motorvägen. badplatsinspelingsdag. absolut värsta dagen! :o haha
på midlanda! :)

fick äran att filma och fota med nickes super kamera! :D
hektiskt dag på jobbet.. hahah
bästa bilen!
ett av dom 35 fikaborden vi ställde upp ;)
vann ju gula-bil leken rätt stort :D
lite ljus!
absolut den värsta dagen att handla. de vart ju rätt mycket!
liiite mer mat!
pooolscen i härnösand! :)
testar chefens plats ;)
wordfeud <3
studenten! :)
vaktarN!
en och enhalvvecka i kristinshus :)
bästa östis!
precis innan maskeradfesten!
hagwalls önskan, banan-kaka i muffinsformar ;)
midlanda!
nicke och carro!
linda! :)
fick en fantastisk fin bild på hagwall ;)
sista festen!
kameran fick också ha bälte ;)
bilen får tala för sig själv!

norraberget!
blev rätt mycket kakor sista dagen!
linda och fanny, sista dagen :(
hagwalls, korv med bröd + marabou!
SLUTFESTEN!

elin och sandra!

jon, mattias och östis!

nicke och östis!

nicke, antoni och hagwall!

sandra, robin och bonnie!



robin och emil!


VÄRLDENS BÄSTA TEAM!

/s

JAG ÄR TAMBURINSPELARE I DENNA JINGEL

sitter just nu på kontoret med amanda och vickan. fixar med lite proppar inför tävlingarna vi har nu i höst. de är väldigt roligt att vara igång nu efter dom lokala tävlingarna vi har haft i sommar.
det blir en NRF-cup och ett KM. så nu är de snart bara att anmäla sig ;)

men igår kväll iaf. så var jag ute med emma. träffade massa annat folk som vi var med. emma åkte tillbaka till njurunda men jag kände för att vara kvar. men hade en väldigt trevlig kväll. var på olika krogar och sen avslutades de på donken med robert gustav joel hugo erik och axel! väldigt trevligt :)

nu ska jag fortsätta så jag inte sitter här hela natten. sen blir de plugga ikväll. paaarty!

saknar jag peace and love och sommaren lite eller? ååh :(

/s

Godmorgon!

Är vaken nu... Sov nästan 11timmar, galet skönt! Börjar dock känna mig lite sjuk :/ snorig nu och vaknade till vid 7 och hade ont i halsen... Idag vet jag inte vad som händer, inte mer än att det är möte på eftermiddagen ;)/a

Hoppträning

Började med att skritta fram honom runt travbanan innan vi (jag & Matilda) gick in i paddocken och skritt jobbade dom. Började sedan att jogga igång honom, jag tyckte han känds lite lång, men Inger sa att han var jättefin! :D Han var lite seg, fick använda mina ben väldigt mycket för att få honom att trava på. Värmde sedan upp i galopp också innan vi börja hoppa.

Hoppade lite linjer idag och bara lågt, eftersom han är så galet taggad på att hoppa nu! Men jag älskar att rida honom när jag märker att han är glad, så då blir jag också glad + att det är roligt när det går fort! :D Han hoppade helt okej, lite svårt att få han bra emot hindren eftersom han antingen drar iväg eller samlar sig mot hindren och när han gör det drar han iväg som en kanonkula efter! Hihi. Men på slutet hoppade han riktigt bra faktiskt!


taggad häst mellan hindren


duktig polle!

Bilderna som kommer nu är så Kotten i ett nötskal!





haha, kolla bakbenen!

Alla bilder är tagna av Agnes med min mobil.
/a

slut

Så, kom precis hem från stallet efter hoppningen! Gick helt okej, mer om det sen + bilder. Nu mat sen tvn! :D/a

Träning

Goddagens!

Var på ego igår med Sofia, sprang intervaller på löpbandet i 10minuter. Sjukt jäkla jobbigt! Sprang 1minut på max sen gick 1minut osv. Ökade farten med 0.5km/h varje gång också, var uppe i 16km/h på slutet.

Idag har jag varit ute och sprungit med min hund i 20minuter, ca4 km skulle jag gissa kanske. När jag kom hem så gjorde jag armhävningar 3x10 och några sittups tills jag blev trött i magen. Det är så sjukt kul och träna när man märker skillad! Om vi blickar tillbaka endast ett år så kunde jag göra 1 riktig armhävning (men många på knä) och nu orkar jag göra 10 i rad, i like it!


Mojjsson som kan flyga, han är inte rädd!

/a

Skola

Hello!

Som Sofia skrev så blev det 3-2 till timrå :) Och hon blev seriöst helt galen när hon såg takida :O Började ju nästan grina! Hon sa inget om att vi såg Foppa och Näslund också!!! Hur coolt som hellst!! :D

Ska ta bussen enda här ifrån idag, pallar inte åka moppe :) Nej nu måste jag göra mig klar.



Peace!
/a

RSS 2.0