nu drar viiiii

Godmorgon!! Kul att man vakna 4, ska upp kvart i 6.. Njuter av att få sova i min egna säng, nu blir det 5 nätter på luftmadrass! väskan är nu full packad och nästan klar att åka. Idag när vi kommer upp blir de rundvandring, träffa förbundskapten, fixa en bricka med en bild på sig själv där det står vart vi har behörighet att gå och sen blir det även lunch där inne på området! Sen händer det säkert en massa annat skoj också både idag och under resten av veckan! Vi hörs nästa vecka, byebye! /a

hela världens hunger samlad i mig

Hejsan!

Idag är det söndag och jag vaknade klockan 6, tjoho! Åkte med mamma till stallet strax efter 9, Inger tömkörde Kotten i hoppning igen. Studs, enkel hinder och en kombination blev det idag, han var iaf duktig! :) 

Nu har jag tagit fram typ allt som ska ner i någon väska innan östersund och även färga håret! Imorgon kommer jag inte hinna blogga.. Ska på skolan en stund, birsta med Vickan och handla julklappar och sen hem och packa ner allt! Sen åker vi juh iväg så blir inget då heller. Men vi får väl hoppas att fröken halvarsson kan skriva nåt iaf! :) 

Ni får en liten film på när Mojje, min lilla vovve hoppade ett riktigt hinder på 1meter! Han är typ 48cm hög och älskar att hoppa. Freja, min lilla systers kompis som redigerat.
 
   

Nej ska kolla om det är nåt mer som måste med.
/a

.

Hello!

Trött tjej! Somnade halv 3 i natt och vakna halv 8, paarty!! Sen har jag varit i skolan och kolla lite på öppet hus, varit ute på birsta och även med mamma till stallet och kolla när hon tränade för en ny tränare som verkade grymt bra! :D Orkar inte skriva nå mer ska lägga mig i sängen och sova om ett tag... Måste passa på och sova när jag är trött, annars vet man aldrig när jag kommer kunna somna :)


haha, bild på mig och Stina från vårruset! Även stort grattis till henne som tog sitt körkort idag!!! :D<3

/a

mitt hjärta blöder

Yeeees! Sitter framför tvn och funderade hur jag skulle börja detta inlägg... Då var det vädret och det stod att det skulle snöa i Östersund på söndag, jippi!! :D

Har varit vaken i typ 1 timme och har hunnit duscha och fila naglarna. Känns grymt med tanke på att första timmarna annars brukar spänderas i soffan, hehe :) Ska ta och städa lite också innan min program börjar, sen kommer Vickan någon gång under dagen också då blir det knäck-bak!


Thaiiiiis <3

/a

Detta fält måste fyllas i

Hello!

Min dag har spenderats inne, som vanligt.. Skulle med mamma till stallet ikväll men ångrade mig när Cassandra frågade om jag ville med på basket. :) Ska bli skönt och få komma ut lite igen! :D

Och idag är det kapten röd på stads, jag och Vickan som skulle gå... Jäkla skit att detta hände asså! Nåt positivt är väl att man slipper juldansen på skolan, haha! det är väl dock de enda jag kan komma på... Det som är värst är att jag inte kunde tävla, rida på typ 3 månader, köra bil, spela curling på nyår, åka slalom i fjällen, jag det var nog de! Och det dåliga väger helt klart över, tyvärr!

Nu smsa cassandra, måste dra bye!

/a 

if only you

Morgon morgon morgon!

Sitter här och är sjukt hungrig...! Men orkar inte göra frukost. I natt när jag skulle sova kändes det att jag bara har varit hemma och slappa 2 dagar i rad... Gick inte och sova, vaknade till och från hela tiden utan anledning... Så kvart över 7 gav jag upp och kollade på tvn istället :) Klev sedan upp vid 8 och idag ska jag inte sova på dagen, ska se till att vara dö trött ikväll!

Imorgon blir det bakning med Vickan! :D och på kvällen ska vi till Stina Sundström och fira henne lite. :)



Tagggggga östersund nästa vecka!!! Kan meddela att det ligger snö i spåren iaf! :D

Nej nu måste jag äta!
/a

na na nah!

Hhahahaha jag måste bara säga detta!!
pia tjatar HELA tiden på mig om typ ja. vad det än kan vara.. typ sträcka på mig. kolla upp. och om jag och anna rider i samma grupp så säger hon efter: ja du också anna! och de har vi haft så roligt ut. för vi rider tydligen såå lika!

och då slog de mig när anna la upp bilden på henne och zeymore och jag la upp den på mig och rolle. DÅ ser jag verkligen hur lika vi är. de har jag inte sätt förut!

jag & rollen!

anna & zeymoren!

i follow you

kom preciiis hem från mormor! jag måste säga att jag har verkligen världens bästa mormor! <3

har haft världens slappdag på skolan idag! film heeela dagen. dock gjorde jag inte ett dugg. jag och josse visade alla nior runt lite och pratade. sen efter lunch så chillade vi bara!
lite spontant sådär så bestämde vi. eller jag. att jag skulle åka med josse till stockholm imorn. gå på stan. sen sova hos henne. sen så på fredagmorgon åker jag till arlanda och hämtar bästaste amanda och malin!! :'))
fantastiskt!!! äntligen! 

nu ska jag väl typ. packa ihop lite lite sen se film! blev ett kortis inlägg!!

puss
sofia

bästa bästa bästa året med rollen! vackra fantastiska häst!

<3

Ibland går tiden så fort....


jag och zeymore, på dressyrlägret 2009


världens finaste, lokal dressyr tävling 2010


klar seger i div 2 storhäst dressyr, vann även klassen med över 70%, mohaha mamma fick stryck med typ 3poäng :')


sista tävlingen på min superhäst! finns mycket jag skulle offra för att få dig tillbaka

 
Det slutade med en vinst och han var grym!

/a


set fair to the rain

Godmorgon!

Blev ingen bloggning igår, pga att det hände ingenting alls! Såg på tv och sov i soffan typ, var trött och seg hela dagen så jag orkade inte ens åka till stallet... Var dock pigg när jag skulle sova såklart! Men igår när jag skulle sova försökte jag mig på att sova på sidan. Eftersom att jag bara legat på ryggen rakt upp och ner, börjar känna av det i ryggen nu... Men jag tror jag lyckades att sova till vänster iaf! :D

Nog om det, idag ska jag börja kolla på vad jag kan få på mig för långkalsonger och lite sånt till östersund. Vi far tisdag nästa vecka, tjoho! :)) Nu idag kunde jag nästan bara stå på de vänstra benet, lyckaaa! :D (och det är utan att äta värktabletter!)


tänk när det är så här mycket snö!

/a

ont det gör ont

God dagens!

Sitter i soffan och ser på så mycket bättre från i lördags, och asså det är sjukt bra! :D Har iaf varit på återbesök  på sjukhuset. Dom tog bort plåstret och tejpen under och gjorde rent, det var tydligen väldigt fint och ingen infektion! Men jag personligen tyckte det så jäkligt äckligt ut, typ 1,5dm långt! Aja, ska ha ställningen 4veckor till, sen försvinner den och då blir de rehab...

Igår tömkördes Kotten i hoppning film från det här:

Sista oxern ligger på 110-120cm, duktig polle och Inger! :)

/a

never mind I'll find, someone like you

oj vilken spontan helg jag hade! väldigt väldigt bra!! 

fredagen - började jag morgonen med att pumpa lite på ego. sen skolan och idrott!
åkte till stallet med stina på kvällen. klockan 8 va vi i stan och åt på china. jag stina michaela stina vickan och malin. väldigt trevligt. sen såg vi breaking dawn! fantastiskt bra!!! :'))

lördagen - va jag och farmor på kalas hos syster och terese. 
åkte hem och gick ut och sprang. skönt! 
duschade och fixade om mig och åkte till stan med anna. lämnade mamma och pappa hos malin. sen åkte vi på allstar och åt. vart där i över 2 timmar. otroligt skönt att bara kunna prata om livet typ! precis va jag behövde! 
sen gick vi. gick ett varv på stan. anna skrev ju om de. 

men efter jag lämnat anna så åkte jag till stan igen. pratade med philip och hanna. sen åkte jag till ludvig och pratade och såg film med ludvig robert och gustav, sen kom philip också :)) 
åkte hem seeent och somnade kvart över 5 typ.. 

slappsöndag. legat i sängen hela dagen, varit på möte på stallet. nu ska jag plugga:(

hörsheejj! /s

min finaste bästaste pärla!

vi hör en röst som kallar

Tjoo!

Hann inte blogga igår, sorry...

Men de som hände var iaf att jag och Vickan gick på stan först och tog sen en fika, mycket trevligt! Dock lite för mycket folk för min smak när man går på krykor, menmen. Sen åkte jag hem till Sofia också åkte vi in med hennes föräldrar till stan och lämna dom där. Då drog vi och åt på Allstar, var där från 7 - 9 typ :) Efter gick vi en sväng på gatan och gick bland annat förbi tandoori, där sellbom satt. Sen kom typ en massa, också var vi kvar där till halv 12 typ. Skjutsa hem Sofias föräldrar och jag åkte hem då med.

Var så sjukt trött i armarna och händerna... + att benet hade svullit upp. Det har dock gått ner betydligt från igår :)) Är väldigt trött nu, så ska se på lite tv och vila bara. Ikväll är det kommunikationsmöte på stallet och imorgon 20 i 9 ska jag tillbaka till sjukhuset! Hoppas verkligen att det se bra ut.


Fick på mig jeansen igår!! :D

/a

born this way

Börja bli lite less... Har ju sluta med dom starka tabletterna på dagarna, tar bara en när jag ska sova. Men när den sluta värka så där tre på natten vaknar jag och bara skulle vilja skaka benet, för att de gör så jäkla ont...! Aja finns väl inte så mycket att göra åt de, bara hoppas på att de ge sig snart. 

Har sett tre till avsnitt av glee så här på morgonkvisten, nu väntar sjunde himlen. :) Och imorgon har jag och Vickan bestämt att vi ska ta och hitta på nåt, känner att jag måste passa på att göra nåt med kompisarna när dom inte är i skolan/praktiken.

  
Om 1 vecka kommer Amanda hem! :D

/a


du e la go

Tja!

Sitter och ser på sjunde himlen nu, i love it! Till morgonen har jag bara kollat på glee, har fått låna en massa serier av Vickan, så jag har och göra nu iaf! 

Ikväll spelar timrå, ska bli spännande och se om det blivit nån skillnad på deras spel. Man får väl iaf hoppas på de!

Min kära lärare ringde nyss och jag berättade om hur jag tänkte att det kanske skulle gå och lösa min praktik. Har nämligen en ide om att jag kanske kan få göra den då alla andra läser naturkunskap a och 100 poäng av det indviduella valen, då jag behöll mitt betyg i spanska. :) När jag kommer tillbaka till skalan blir det till att prata med rektorn och hoppas på det bästa så jag itne behöver ha praktik på sommarlovet...



/a

Åk turen....


Kolla klippet om ni vill se hur knätt gick sönder....

/a

vindarna vänder

Tja!

Trött tjej! Fattar inte varför egentligen, med tanke på att jag typ inte gör nåt på dagarna och sover typ 10timmar varje natt... :o Har käkat lite frukost nu, ska läsa lite engelska innan mina program börjar! :)

Hade de roligt igår iaf när jag och Sofia var på ljud och ljus och även till stallet en kortis :)


Dålig bild men man ser iaf blåmärkerna som kommit fram, det blir bara mer och mer dag för dag! :O

Nej ska plugga.

Peace /a

voyeuren

Godmorgon!

När jag vaknade idag vid halv 9 så hade jag för första gången inte ont i knät! :D + att jag var pigg, så direkt när jag klev upp börja jag städa mitt rum lite grana :)) Måste ta lite i taget för det blir lite jobbigt att stå för det "friska" benet så länge.

Sitter och kollar på lyxfällan nu, ska vila lite innan jag försöker ta reda på lite fler grejer :)


När Sofia slutat så kommer hon och hämta mig också far vi till ljud och ljus på "öppet hus", hahaha :)

/a

T Ä V L I N G

Jag


Var med och tävla du också, kolla in på denna länk: http://dressyrmakarna.blogg.se/2011/november/tavlingutlottning.html#comment

/a

det är så jag säger det

nu har jag inte bloggat på ett tag! 

MEN det är måndagmorgon och klockan är halv 9. då de brukar vara som värst och man är som tröttast!
men jag är pigg och glad för min morgon började med att jag fick ett vackert och fint sms av min bästaste amanada :') det är den sista hela vecka dom har och dom kommer hem nästa fredag :D! längtar så otroligt mycket!! åhh :)))

min helg har varit så fantastisk! 
lördagen tillbringade jag först på hästryggen! red ut med agnes och kotten på dusen! gick vädligt bra :) 

sedan åkte jag stina och eila till micke på förfest typ. sen så åkte vi till stan på 200-dagars! 
de va en väldigt bra kväll tack vare mina fantastiska fina vänner!! :')

söndagen red jag och stina ut. till egoboy. dusen va väldigt pigg och glad. gick rätt fort där ett tag med de va gryyymt roligt :D!! 

nu ska jag jobba lite! hörshej:)




vi kommer alltid ha paris

Jahapp nu är denna helg slut också, ny vecka nya möjligheter!

Fast vad har jag att göra? Typ inte alls mycket, ta saker som det kommer typ :) Har några få saker att göra under veckan. Har en massa inspelat jag ska se iaf! :D

Farmor och farfar har iaf varit här och åt middag, första potatis och lax, assssgott. Sen sist men inte minst prinssestårta!!! Ska kolla klart på mördare okänd med mamma nu :)



Ha en mysig söndag kväll!
/a

harder better faster stronger

Morgon morgon!

Hann inte med att blogga igår. Var i stallet på förmiddagen, Agnes red ut med Sofia och mamma fick rida dressyr på Humlan :) När vi kom hem blev det lunch, se vinterstudion och sova. Sen på kvällen åkte vi till mina och Agnes kusiner och åt middag, Per fyller nämligen år idag så vi fira honom!

Idag på förmiddagen har jag inte bestämt mig om vad jag ska göra... Antingen se på vinterstudion eller åka till stallet. I eftermiddag kommer farmor och farfar hit och äter lite tårta!


haha gammal bild på Per, Agnes och Gustav :)

Nu är det frukost dax!
/a

this is war

Nu har jaf precis städat en timme typ. Plockat och greja lite med små saker och även städat toaletten, önskar att jag skulle orka städa mitt egna rum också... Men det får nog bli till veckan! :)

Idag är det en vecka sen jag opererades, känns som det var alldeles nyss fast samtidigt som det var en evighet sedan... Känner att jag vågar lägga mer och mer vikt på vänster benet också :D

Har precis insett att mina naglar faktiskt kan bli långa också, såg idag att dom faktiskt var alldeles för långa. Brukar inte kolla så ofta eftersom att dom i vanliga fall går av, av sig själv i stallet. Men nu har jag ju inte arbeta i stallet på över en vecka så då växer dom ut! :D Ska använda oljan på naglarna nu som jag fick av mormor och Lars i julklapp. Sen blir det stallet med mamma och kolla när Agnes tränar lite.


haha hitta en fin bild på Amanda, Stina och mig ifrån förra året.

/a

sommar och sol

Hellllllo idag är det 111111, för er som inte redan viste det! Aja skit samma, nu till igår kvällen.

Sofia kom hit strax innan 6, hon hade köpt med sig sallad, dricka, godis och hyrt två filmer. Det var precis vad jag behövde och jag är så sjukt glad att jag har en sån fin vän! Har otroligt många fin vänner, men Sofia har det där extra. Vad det där beror på vet jag inte, men vi är ganska lika varandra tror jag. Sen är min farmor kompis med hennes farmor och när pappa var liten var han på semester med en kompis och då var Sofias mamma och pappa med också. Så vi känner varandra från massa olika håll. Men skit samma, tack för igår bästa du!

Vaknade 20 över 7 när Agnes slängde igen ytter dörren, då låter det verkligen över hela huset! Har sett på två inspelade program och ser på lyxfällan nu och klockan 11 börjar mitt favorit pogram!!!!! Sjunde himlen, så otroligt bra, skulle kunna kolla på det 24/7.


Hihi, jag och Sofia för mååånga årsedan!

/a


Magiskt, men tragiskt

Hejsansvejsan!

Min fotknöl på vänster foten är jätte svullen och det går inte ner! Fattar inte för att från början var hela foten svullen, men nu har det typ försvunit framme vid tårna och det... men fotknölen är typ som en tennisboll...

Sofia kommer som sagt var hit sen och hon har med sig coffehouse sallad, lovit!

Har precis städa lite, inte direkt dammsugit men har plocka reda på lite grejer i köket och även i "min hörna" i soffan :P Blir lätt att jag lämnar tablettkartorna här och tidningar och sånt, hehe. Men nu är det borta :D

Känner att jag har en massa intressant att skriva, not! Blir så när man inte gör nåt speciellt på dagarna :P Aja ska fortsätta se top model.



Hade lite tråkigt förut så redigerade en bild lite.

Ha en trevlig kväll!
/a

The worrying kind

Herregud fick nyss en hjärtattack typ!!! Trodde det var nåt hus som rasa.... Kollade ut och ingenting ser berört ut så ringde till mamma och sa vad jag hört. Då hade hon fått ett sms att dom skulle spränga på hemmanet (där e4an ska gå), det var alltså det som lät så väl hem hit :O

Hade en väldigt bra dag igår fast än att jag bara var hemma. Fick duscha, typ lika skönt som det var efter peace and love! Sen åkte mamma till stallet också fixade jag, pappa och Agnes gomiddag till mamma eftersom hon fyllde år. Efter en mysig middag såg vi bonde söker fru och carina berg!

Ska se tv och läsa lite i min engelska bok idag och sen ikväll kommer Sofia hit så ska vi se film och skriva resultatlistan från KM :)


seriösare än seriösast!

/a

Thailand 2009...

.... var en resa som jag och min familj åkte på den 4 -19 november. Vi åkte dit för att fira mammas 40års dag. Här kommer lite bilder:

















Det där var den bästa resan jag någonsin varit på, åå jag vill tillbaka!

/a

man must dance

Godmorgon!

Sitter framför tvn nu och är ensam hemma, kulT not... Aja tror det är ganska bra att vara själv också för då måste jag göra allt själv om jag typ blir törstig måste jag kliva upp och dricka vatten, annars blir det typ den här: Mamma kan jag få ett glas vatten. Och jag ska ju röra mig så mycket som möjligt så det är nog ganska bra att vara ensam :)

Har lite grejer jag ska göra idag, läsa lite engelska, se ensam mamma söker och sen ikväll ska vi fira mamma. Min lilla mamma fyller nämligen hela 42år idag. Grattis mamma <3

Kommer komma ett inlägg om vad jag gjorde för exakt två årsedan också!


Mojje gör allt för en boll!

/a

but I couldn't stay away

åh nu har min fina vän bloggat så mycket :) skönt att se! 

Jag har inte alls gjort så mycket idag. Varit i skolan! Åkte till birsta med axel och josse en snabbis efter skolan. Sen åkte jag hem, åkte tillbaka till stan, och tränade på ego. lite kontition och sen styrka, rygg och ben! skönt! 
Så.. så otroligt roligt har jag haft de idag! nu sitter jag och färgar håret lite. börjar bli gråhårig typ. så måste färga till de :)) 

Imorn blir de typ slappdag då vi i måndags filmade istället för imorn! Så bi får se va som händer imorn helt enkelt. ska iaf inte åka och hoppa dusen i björkbacke :( Men får se när jag ska hoppade den underbara varelsen igen :) är nöjd bara om jag får komma ut och galoppera lite på honom! fina fina häst :') 

NU ska jag skölja ur hårfärgen faktiskt!

saknar min bästaste amanda!!! räknar ner och de är bara 16 dar kvar tills hon kommer hem!! åh. känns som en evighet! <3

men öppnar du den där dörren

Har tagit fram min kära dator nu, såhär efter lunchen. Åt en halv kebabrulle, mycket gott! Kom hit runt halv 7 imorse, åt lite frukost sen gick jag och la mig i sängen och sov samanlagt en och en halv timme kanske. :) Ganska skönt att man blir lite trött av medecinen så man kan sova lite på dagarna. Har även lyckats lösa ett korsord helt själv, lycklig! haha

Nu ska jag surfa runt lite och chilla om vanligt....


Såhär såg det ut när vi åkte från stallet till sjukhuset...

/a

du vet vad jag känner

Godmorgon!! Ligger i farmor och farfars säng nu och ser på tv :) kommer kanske nå riktiga inlägg sen för pappa tog med datorn så jag kan plugga lite ;) /a

ja det gör detsamma

Nöjd med min dag idag! Har pratat med läraren och han skulle fixa nån uppgift jag kunde göra istället för praktiken eftersom att jag verkligen inte kan ha praktik... På eftermiddagen bestämde jag mig för att jag skulle ut och kolla om posten kommit. Tog mig ut ner för trappan ner till brevlådan och upp för trappan och in igen, mycket skönt väder ute!

Ska ta och åka med mamma till stallet och ta in Kotten sen. :) Ska bli skönt och få komma bort lite, sen blir det fotbollsgalan ikväll.

Imorgon åker jag till farmor och farfar och är där hela dagen, på kvällen far jag och mamma till skolan på möte om östersunds resan.



/a

TACK! ♥

Måste tack min pappa med absolut mest min mamma!

Om man bor ensam undrar jag hur man gör när nåt sånt här händer!? Jag skulle aldrig klara mig själv... Nåt sånt som att gå och lägga sig själv eller duscha liksom kan man inte göra själv...

Jag är en sån person som inte gillar att ta hjälp, tycker det är onödigt.. Och nu när jag måste ta hjälp är det så sjukt jobbigt att mamma och pappa måste lägga ner en massa tid på mig som dom hade kunna gjort nåt annat roligt på....Att inte klara sig själv gör att jag nästan dåligt samvete. Men nu är det som det är och jag är så tacksam över att mamma och pappa hjälper mig! ♥

/a

Vad händer nu?

Jo, blir inge mer praktik för mig del.. Behöver mer hjälp en några av dom på äldreboendet....! Ska ha det såhär i två veckor nu inna jag får åka tillbaka och kolla hur allt läkt och förmodligen ändra böjningen på knät så jag får börja det mera. Sen ska jag ha den här ställningen i 4 veckor till innan den får åka av. Han gissa på att jag är frisk om 3 månader, gissa om jag längtar tills feburari!?!?!?

/a

Inte lätt när det är svårt!

Goddag bloggen!

Känner mig lite piggare nu och mamma har tagit upp den lilla bärbara datorn till mig! Nu blickar vi tillbaka och tar allt från början.

Onsdag kväll:
Hopptränade för Pia, han hoppade bra och var lagomt taggad. Vi skulle avsluta med att hoppa en bana på 1meter eftersom vi skulle tävla det på söndag. Första momentet i banan var fem och en halvan, han hoppa den bra, vi red kortsidan och vände in för att hoppa ett räcke på 1meter. Han hoppar och slår i höger bak kota, vilket betyder at han antingen fick en kärringstöt eller blev bara förbanad och gör typ ett luftsprång och en bakutare i samma. Det slutar med att jag flyger iväg åt vänster och han drar åt höger. I luften hinner jag tänka: jag kan ju landa på fötterna! Och det gjorde jag men då vrids kvät eller hamnar iaf i kläm på nåt sätt så att jag får skit ont i knät, det sväller upp och jag kan inte få benet rakt.....

Åsa och Ebba var där och kolla så pappa och Lasse lyfte in mig i Åsas bil också skjutsa hon mig och mamma till stallet där vi byte till den andra bilen. Jag och mamma åker in till sjukhuset mamma får hämta en rullstol som hon skjutsar in mig till akuten med. Det satt kanske 10personer i väntrummet... Men jag behövde bara vänta kanske 5minuter innan dom ropa in mig, hade jätte svårt att ta mig från rullstolen upp i sängen man ska ligga på. Väl där kom läkarn och tömde mitt knä på rätt så mycket blod. Han stoppa in fettaste nålen och varje gång han byte spruta gjorde de så sjukt ont!! Men när han var klar blev det mycket skönare...

Fick iaf åka på röntgen, dom hittade inget och läkarn sa att korsbandet på sidorna inte var av. Han försökte kolla om det främre var av också men för att göra det försökte han böja benet rakt och jag skrev som när man föder barn!! Har aldrig varit med om någon liknande smärta! Mamma började till och med flina bara för att det verkligen lät som att jag höll på att föda... Nu i efterhand kan jag skratta åt det men usch inte då! När jag åkte hem sa han att jag skulle försöka böja benet så mycket som möjligt också skulle jag få komma tillbaka om 2veckor och se om främre korsbandet var av eller inte.... Blev inte så mycket sömn den natten...

Torsdag:
Hade bajs ont och fattade inte hur jag skulle kunna gå till en sjukgymnast... (läkarn tyckte jag skulle gör det) Vid lunch tiden ringde dom från sjukhuset och sa att en läkare som är bra på sånt där kollat på påtarna och hittat att en bit av benet som fäster i främre korsbandet lossnat... Och han vill att jag skulle komma in på fredag morgon och operera! Jag börja stor grina.. har aldrig opereras och jag var så sjukt rädd!

Fredag:
Efter mycket om och men var jag och mamma uppe på ortopeden 07:02. Vid 8 hade jag byt om till kläderna man har på operation och jag låg i sängen och mamma satt brevid och förberedde oss på att behöva ligga där till typ 3 på eftermiddagen... 5 över 8 kommer dom och ger mig 4 tabletter och samtidigt kommer lärkarn och berättar om operationen. Jag fråga han bland annat hur lång tid operationen tar hans svar: ja, 7timmar kanske..? Jag: nej du skojar...? han: haha ja 30-45minuter kanske. Skönt med läkare som kan skämta också! 20 över 8 kommer narkosläkaren upp och jag fattade inte direkt att jag redan skulle få opereras :O! Så han tog sängen med mig i och åkte ner till operationen, han fråga en massa frågor om jag hade lätt och må illa och lite sånt. I operationssalen lyfter dom över mig på en opertionssäng. Spruta i lite grejer och sen får jag först andas in vanlig luft, sen säger han: Anna, nu blir du snart trött. Han ser väl på min ögon att jag håller på att somna också hör man alla 5 som var i rummet säger godnatt Anna.

Vaknar till och min hjärna säger, å undra hur operationen gick, vart är mamma? Men ögonen gick inte att öppna... Så halv sov där på uppvaket 30-45minuter kanske. Var alldeles yr och mådde illa... Samtidigt som jag hade ont, så dom spruta i mig ännu mer smärtstillande. Sen skjutsa dom tillbaka mig till platsen jag var på innan operationen, mamma kom dit och jag fick fika. Jag som alltid är hungrig fick jag i mig nåt? E nej... pyttelite saft.

Klockan 1 kom sjuktgymnasten med en ställning som gör att jag kan böja knät 0-10grader = typ ingenting. Vid halv 2 kom läkarn och sa att operationen hade gått jättebra och att jag ska försöka belasta benet ändå (jätte svårt). Men böjer jag knät går tråden som han sytt fast benet med av och hela operationen är då förstörd! Fick sen i mig lite choklad innan jag fick åka på röntgen igen klockan 3. Direkt efter det fick vi åka hem, jag somnade i soffan direkt! Middagen bestod av taco, det är den äckligaste tacosen jag någonsin ätit, usch! Somnade sedan vi 11 och vaknade strax innan 9, så skönt att äntligen få sova riktigt!


Från början tog jag mig inte i och ur soffan eller sängen själv... Nu idag kan jag sätta mig i soffan med benet högt själv och gå här ifrån och igår kväll kom jag faktiskt i sängen själv och imorse kom jag upp själv! :D Det är oftast bara såret som stramar nu... Sytt lodrätt rakt över knät 1dm typ.... Fint r jag kommer få....


min bästavän <3

/a


när du har sjukt bra koll och hälsan i behåll

Nu har anna uppdaterat! Ville inte blogga innan hon gjorde det. Har inte haft tid heller. Men som ni läste så har hon ju gjort illa sig. Det är så sämst och dåligt :( åh! Men anna får skriva om de när hon har tid och ork! Lär bli endast jag som uppdaterar nu fram över ett tag! 

Helgen har varit fantastisk! Tillbringade fredagen hos Robert med alla möjliga underbara människor! :) Körde heeela kvällen. Va hemma runt kvart över 4.
Upp halv 8 och duschade sen åkte jag till stan och jobbade på aveny. Lekte lite bildproducent då de va musikschlaget! väldigt roligt. Lärde mig extremt mycket! :)

Somnade rätt bra. Och har degat i sängen och sätt lost. till 3. Åkte till stallet. Var på US-möte. Va roligt att komma in där igen. Ska hjälpa dom med årets lucia:) 

anna och jag i tidningen 2008 baaaah! :D

skadad!

Hello, förlåt så hemskt mycket för jag inte blogga!! MEN nu är det så att i onsdags när jag hopptränade, ramlade jag av Kotten och gjorde illa knät... Opererades i fredags och har kunna/orka suttit vid datorn eller blogga... Tänkte ta och berätta mer om olyckan när jag har en dator, sitter med telefon nu. Ska kika på tv och vila, byeeee!!/a

om du aldrig provat hur kan du då vara säker

Åker iväg till stallet för att sedan fortsätta till björkbacke och träning för Pia på världens bästa häst!


haha hittade en väldigt fin bild! hahaha

Hoppas ni får en fin onsdags kväll!
/a

Aldrig nöjd

Fail bilder!



























/a

T Ä V L I N G !


Starlistan till helgens tävlingar har kommit ut och här ser ni mina startnummer. Jag kan säga att jag inte är så nöjd med att starta så tidigt i andra klassen. Föredrar att starta typ sist... Iof så gör det mig väl inte så mycket nu när jag och Kotten bara ska försöka få en fin runda.

Det står att det är Agnes som är ryttare men detta beror på licensen och lite närmare kommer vi göra ett ryttarbyte :)

Tävlingen är på söndag ut i Timrå!
& jag är taggade till 1000!

/a

Give me everything

Godmorgon!

Vaknade för en halv timme sen typ, har varit en sväng med hunden. Sov nästan 11 timmar i natt, sjukt välbehövligt!

Iaf igår när vi kom till ego var ingen av oss pepp på att träna konditionen, så vi värmde upp med cykling och jag körde några minuter på level 10, riktigt trögt. Fick iaf ont i benen då, sen gick vi och körde två ben maskiner en som tar hela framsidan lår och en som tar insidan lår, och vad gör jag? Jo maxar på båda maskinerna. Sen körde vi rygg-lyft, 70 st... När vi sätter oss vid två andra ben maskiner så kommer en ledare vid namn Camilla och frågar om vi vill vara med på hennes Easyline pass. Snabb som jag är säger jag självklart ja innan jag hinner reflektera över vad det var.... Det visa sig var det jobbigaste man kunde gå på! Otroligt konditions krävande och sjukt mycket styrka!!

Vi var iaf med på det, jag körde hårt första kvarten typ, sen när jag satt vid en maskin så blev jag alldeles yr och illa mående, trodde seriöst att jag skulle spy! Camilla kom fram och sa att jag såg blek ut, då slog det mig. Mitt mat instag hade inte varit så bra under dagen... Vilade lite och drack lite vatten, sen kunde jag köra igen, fick dock vara lite försiktigare.

Men vilket roligt pass, blir iaf fler gånger att gå på! Sjukt ont i benen idag iaf! Och att jag som i snart 1 år försökt få med Sofia på ett pass lyckades, trodde jag aldrig!! :') Men hon blev riktigt taggad på att gå på fler pass!


Mojjsson den lilla rakaren som väcker mig varje morgon såhär på lovet...!

/a

trött!!!

Alldeles för trött för att sätta mig vid datorn... Sofia får skriva om dagens träning, som inte blev som planerat ;) /a

Sex on fire

Hejsan!

Har precis dusch, efter att ha varit i stallet och ridit Kotten runt västbo med Vickan och Pilot. Mycket skönt väder ute, nästan för varmt..! Aja ska väl inte klaga för det vänder väl snart.

Ska göra mig klar nu sen hämta Sofia innan vi drar in till stan uträttar några ärenden sen EGO!



/a

men jag går inte isär när jag går med dig

tillbringade hela min dag typ på stallet!
på dagen hade vi assistentridning! tränade adlon för pia! han va riktigt rikigt fin! de va otroligt roligt:) 
tog ner hagar, åt hamburgare och hade de riktigt mysigt! 

På kvällen va jag assistent! sedan hoppade jag milana! vilken stjärna alltså! hoppade fyrkombination. hon va riktigt fin. det sista vi hoppa va en trekombination och pia la upp räcket på cirkus 125-130! hästen tveka inte ens! :') fantastiska fina milana!! 

idag, slappdag typ! det ända jag har inplanerat är EGO. sen får vi se :) 

/s

du får leva med det resten av ditt liv

Godmorgon!

Blev ingen bloggning igår för min del.. pga att jag var ut och leta hunden från klockan 1 till 6...! Gick sjukt mycket, körde moppen runt på en massa stigar och bilen på alla gator här.. Men vid halv 6 gick Cassandra med mig och med deras hund också ringer Cassandras kompis och säger att en kompis till henne har skrivit på facebook att hon hittat en hund!

Tro det eller ej men det var Mojje :') Dom hade hitta han i kvissle vid dagiset som är precis brevid farmor och farfar... Han ville vill till dom och äta lite leverpastej..


skit vovven!

Nu ska jag slappa i soffan innan jag åker till stallet och rider ut med Vickan och hennes foder häst, hoppas han och kotten är typ likadana, hihi! :D

Ha en fin dag!
/a

RSS 2.0