Låt dom komma

Godmorgon!

Sitter vid datorn nu och har precis ätit frukost och läst tidningen :) Idag på min "lediga dag" har jag väldigt mycket att göra! Ska träna Kotten för Inger klockan 10, det innebär att jag måste fixa allt innan. För efter är de bara att åka hem och byta om för att sen prov jobb 13-20. Japp de där var min "lediga dag".

Träningen för mig blir bara ridningen, det brukar vara så sjukt jobbigt ändå så de gör inget! På fredag kör vi på med styrketräning igen! :D

Ha en bra dag!

Finaste Kotten förra veckan! :)

/a

Amazing

Går bra för oss att blogga känner jag... Har iaf varit på skolan och haft min enda lektion som var styrketräning, det gick bra kommer nog ha träningsvärk i armar och ben imorgon! Har nyss kommit hem och ska snart ut och springa en sväng med hunden :) Sen klockan 4 ska och Matilda äntligen rida ut tillsamans igen :D

Igår hade jag praktik på eftermiddag/kvällen 15-20, det var väldigt roligt! På dagen blev det plugg i skolan, samhälls fördjupning...

I måndags hade vi skapande och då hade vi musik, lärde oss spela lite gitar :D Sen på eftermiddagen blev det idrott, medel jobbigt och sen när jag kom hem gick jag och Mojje ut 1,2mil!

Håller på att komma igång igen till vårruset som är den 23maj, vi är ett lag som ska springa då! :D Känns bra att ha ett mål nu så man kan komma tillbaka där man var innan skadan.


Stina och jag innan vårruset förra året! :D

Nej nu ska jag ge mig ut, hejsvejs! :)

999

Hejsan, de var inte igår!

Har inte tid att sitta så mycket vid datorn nu för tiden, blir att man använder telefonen istället :) Idag ska mamma träna för Camilla och ikväll ska vi till våra kusiner för Gustav har fyllt år! :)

Igår var vi på teater (var tvungen med skolan) den handlade om hur mycket vi är inne på facebook och att de är där det händer.. Den var iaf sjukt rolig, skratta så jag grätt ibland :')

I torsdags tränade jag för Inger och vet ni vad, Kotten var så sjukt fin på slutet :D! Så härligt att man känner skillnad från att han inte alls vill ta betet och trava på i volterna till att han han var stadig både i traven och galoppen! :)

I onsdags var jag hos sjukgymnasten och nu får jag göra vad jag vill, även om jag har lite smärta! :) Så nu kör vi!!

Det var lite av de roliga som hänt dom senaste dagarna.


älskade häst!

/a

when your heart's under attack

sitter och har film. redigering för fullt. dock är det deadline på filmen idag.. hehe men har typ rätt mycket kvar tyvärr :( 

i måndags hade vi också film. redigerade hela dagen. sedan åkte jag till stallet. tränade finaste milana!! hon va fin och duktig! :) 

igår så tränade jag tramses för gunilla. tränade mycket skolor och galopp. helt klart bästa träningen vi har haft!! han va klockren och jätte jätte fin! lillvännen :) 

har nationella i svenska på fredag, tal dessutom.. känns inte helt okej menmen. blir massvis med plugg både idag och imorn! orkar inte. det ÄR ju så mycket.. döda mig! 

nu ska jag fortsätta sedan åka hem! 

/s
tramses på löshoppningen förra veckan:)

allting kommer bli bra tillslut

jag har haft så otroligt mycket senaste tiden. men ska köra en snabbisinlägg om va hur jag och stina hade det i stockholm!
onsdag - jobbade jag stall med ulrika. det gick bra. tåget gick halv 1. kom fram till stockholm vid halv 5. åkte till maj-britt, min farmors syster, som vi bodde sov hos onsdagnatt och torsdagnatt. vi åt hos henne. sedan så åkte vi till stan och gick på bio. väldigt mysigt :) 

torsdag - sov ut. va helt död. sedan så åkte vi till stan och gick 7 timmar på stan. brände 1400 den dagen på bara kläder.. åkte hem till maj-britt och åt. sedan åkte vi tillbaka till stan, tog en cider och chilla. bowlade också :) 

fredag - åkte vi efter lunch till stan och checkade in på hotellet. gick på stan ett tag! handlade lite till. hehe
sen blev det middag på jensens. otroligtotroligt gott!! sedan hängde vi på hotellet. drack lite och hade de trevligt! skypade med dennis till 5 på natten ungefär. lite trött! 

lördag - bästa dagen! helt klart! gick upp och åt frukost. sedan chillade vi inprincip hela dagen på hotellet. pratade och såg lite på tv. allmänt trevligt. och en uppladdning inför kvällen!! 
åkte till globen och åt där och gick lite i affärer.

klockan halv 5 cirkus gick vi och ställde oss i kön in till annexet. stod rätt långt fram. sedan så släppte dom in halv 7. fick komma in, stod långt fram i kön som tur var. hängde av oss jackorna. och gick in. träffade håååkan! de va roligt:) sedan så ställde vi oss bakom några som stod längstfram som skulle kolla på förbandet. halv 8 började förbanden. det var livingston och amaranthe. riktigt bra faktiskt. sen hade vi turen att komma längst fram vid kravallen!!!! helt galet otroligt bra. jag dog.

halv 10 började takida spela. alltså. jag finner inga ord hur otroligt fantastiskt bra det var!!! världens bästa band och världens bästa kväll. plus världens bästa vän!! magiskt var det helt klart!

efter tog vi tunnelbanan, och gick och dog oss några drinkar. kom hem till hotellet vid 4 igen kanske! mycket underbar fantastiskt kväll!!

söndag - åt vi frukost. fick då ett obehagligt samtal av mamma som berätta att therese och bjarnes hus stod i lågor. det är så otroligt orättvist.. jag finner inga ord.. jag tänker på dom otroligt mycket. <3
åkte hem vid halv 5 och va hemma vid kvart över 9.

haft mig fantastiska dagar i stockholm med mina finste vän!! men avslutades inte så bra :(
/s

lite bilder här då! hehe vart ett rätt långt inlägg..

du förtjänade en nominering för rollen du spelade

har inprincip nästan precis kommit hem från stallet.
har varit tävling hela dagen idag. tanthoppningen va dagens höjdpunkt! så himla roligt. snacka taggade till tusen alla blir :') alla va superduktiga. men säger ett extra stort grattis till inger som knep första platsen, och therese som kom tvåa, erika som kom trea och jennie som kom fyra! så duktiga:) 

hoppade milana också. i 90. startade absolut först. tänkte att jag skulle in och bara köra gärnet och ville lägga ribban rätt högt. hon va supersuper fin!! gick 0.0a och kammade hem klassen! hade många konkurrenter. så är så himla nöjd:) duktiga bästa bästa milanis!! 

åkte till ramses och tränade honom inne, dressyr. tränade mycket övergångar och han va också riktigt fin! duktiga hästar man rider :') 

NU ska jag åka till maalliis och vara med henne. ska bli riktigt trevligt:)) 

/s 


men jag föll för dig

tänkte försöka skriva ner allt jag har hunnit mer under denna helg!! nästan iaf ;)

fredagen - en fin och bra dag i skolan. sedan banken med mamma, fixade nytt bank-kort. sedan fikade med mamma och malin på stenstan. mycket trevligt :) bio på kvällen! mys:) och sedan en snabbis och kikade på lanet på tonhallen! :) 

lördagen - hopptävling med finaste tramses! första klassen 70, så gick vi nolla, helt okej runda för att vara absolut första gången han hopptävlar, eller ens är på en "tävlingsplats".
i andra klassen, 80. så flöt de på mycket mer. med fick ett pet på ett räcke. synd. men han va fin. är väldigt nöjd med honom i allmänhet, skötte sig exemplariskt för att bara vara 4 år och knappt gjort nått:) fina ramses!! 
åkte hem. stressade lite. åkte på giffarna med anna vickan och teodor. dom förlorade:( 

åkte hem och fixade mig. åkte in till stan och träffade astrid och pontus. kollade på malin när hon och hennes kör sjung på kulturmagasinet! de va fint:) 
sedan var de den svenska björnstammen!! grymt bra! det var jag astrid emma malin anton pontus och amanda! mycket mycket bra. mycket fina vänner också! :') 

stall hela dagen idag. ridit ramses också. väldigt duktig!! 
kört pajaz och chillat typ! snart big brother:) 

/s
nån bild sen tävlingen! :)

RSS 2.0